Nöje

Tack för ett fantastiskt år

Av: 

Klas Lindberg

NÖJE

Den 5 februari 2010 föddes en ny tidning – nya Nöjesbladet. Vårt mål var att ge alla nöjes­intresserade en tidning som man inte kan vara utan, en superguide med allt du behöver veta inför din femplushelg.

Responsen från er läsare har varit ­fantastisk.

Vi lanserade dagen före den första delfinalen av Melodifestivalen. Med Nöjes­bladet på fredagar, schlagertidningar varje lördag, Tobbe Eks blogg, Markus Larssons analyser kring bidragen, webb-tv-bevakningen och avslöjande nyheter, levererade vi den mest omfattande och ambitiösa schlager­bevakningen i landet.

Och ni läsare har bevisligen uppskattat vårt hårda arbete. Enligt en undersökning som Starcom Research genomförde efter vårens final i Globen, anser svenska folket att vår bevakning av Melodifestivalen är bäst i landet.

Tack för förtroendet.

2010 var också året då Rockbjörnen fick nytt liv. Svenska folkets musikpris gick ”live” och flyttade dit musikälskarna finns i dag: ute på festivalerna och sommarkonserterna. Med Rockbjörnen Live och webb-tv-satsningen Livelöpet kopplade Nöjesbladet ett ­stadigt grepp om livemusiken. Vi recenserade fler än 150 konserter under sommaren – rekord!

Häng med oss ­under 2011. Jag lovar nya, spännande satsningar.

Vad vill du läsa i Nöjesbladet? Mejla mig dina förslag.

ANNONS

Ellos erbjuder upp till 30% rabatt på flera välkända varumärken

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert: