Här ryker Hollywoodfruarna ihop – i direktsändning

Publicerad 2018-08-30

Maria Montazami, 52, vill varna unga tittare – för sin tv-kollega Anna Anka, 47.

I Aftonbladet Morgon gick Hollywoodfruarna till attack mot varandra i direktsändning när de skulle göra reklam för den nya säsongen av sin realityserie.

– Jag kan säga redan nu att om era barn kollar, gå på toaletten när Anna kommer in för det blir non stop svordomar, säger Maria Montazami.

Maria Montazami och Anna Anka syns båda i den nya säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar”.

Men redan innan premiären vill de varna vissa tittare – för varandra.

När Hollywoodfruarna gästade Aftonbladets morgonprogram på torsdagsmorgonen rök de ihop i direktsändning. Bråket urartade när Anna Anka anklagade de andra realityfruarna för att spela för mycket på sex.

– Det är barn som tittar på den här showen, säger hon.

Dissade dildos och nakenbilder

Maria Montazami kontrade med att attackera Anna Ankas språkbruk och varnade samtidigt föräldrar för att låta sina barn titta på programmet.

– Anna du kan inte säga att barn tittar på den här showen för du svär. Jag kan säga redan nu att om era barn kollar, gå på toaletten när Anna kommer in för det blir non stop svordomar, säger hon.

Det fick Anna Anka att slå tillbaka – och anklaga sina tv-kollegor för att spela för mycket på sex. Hon tog bland annat upp den före detta Hollywoodfrun Siv Cottons nakenplåtning i öknen.

– Du tycker dildos och allt det ska visas på tv? Och springa naken i öknen? Det är smakfullt? Jag tycker inte barn ska se massa penisar i tv.

– Och barn ska inte behöva höra en vuxen kvinna svära, svarar Maria Montazami.

Gör comeback

Anna Anka gör comeback i ”Svenska Hollywoodfruar” i höst efter nio års frånvaro. I första säsongen av serien blev det tittarstorm efter att Anka uttalat sig om en kvinnas skyldigheter gentemot sin man.

”Om din man vill ha att du suger av honom varje morgon det första han gör när han vaknar ja då får du ställa upp på det som fru” och ”kvinnan får skylla sig själv om mannen springer och är otrogen”, sa hon då.

Säsong 12 av ”Svenska Hollywoodfruar” har premiär den 4 september på TV3, Viafree och Viaplay.

ANNONS