Agneta Sjödin har flyttat ihop med kärleken

avLinn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

Agneta Sjödin, 51, och pojkvännen Martin Lamprecht, 55, har tagit nästa steg i relationen.

Det nyblivna paret bor ihop på deltid.

– Det är lugnt och tryggt och stabilt, säger Agneta Sjödin.

De bekräftade förhållandet i februari.

Nu har tv-profilen Agneta Sjödin och den före detta elitidrottaren Martin Lamprecht tagit relationen ett steg längre och flyttat ihop.

För Nöjesbladet berättar programledaren, som nyligen valde att avsluta sitt långvariga kontrakt med TV4, att hon och Lamprecht bor tillsammans i perioder.

– Det gör vi bitvis. Martin är ju i Göteborg i emellanåt, säger hon.

1 av 3 | Foto: Shimoda Media
Martin Lamprecht och Agneta Sjödin.

Pendlar till Göteborg

Martin Lamprecht har dottern Wilda, 10, med friidrottaren Erica Johansson, som bor i Göteborg och pendlar därför mellan huvudstaden och västkusten.

Agneta Sjödin har tidigare haft flera passionerade relationer som slutat i kärlekssorg. Den här gången ser relationen annorlunda ut.

– Det går jättebra. Det är lugnt och tryggt och stabilt, säger hon.

Agneta Sjödin och Martin Lamprecht visade sig tillsammans offentligt för första gången för bara ett par veckor sedan.

Visade upp sig på releasefest

När tv-profilen hade releasefest för sin nya roman ”Drömdagboken” i slutet av augusti på en krog i Stockholm fanns Lamprecht på plats. Då passade han på att hylla sin nya kärlek.

– Förutom att hon är världens vackraste så är hon så otroligt omtänksam! Hon har aldrig något ont att säga om någon, sa han.

Martin Lamprecht var tidigare varit tillsammans med före detta modellen Vendela Kirsebom, 51. Han har även sonen Filip Lamprecht, 21, med tv-profilen Kristin Kaspersen, 48, och dottern Wilda, 10, med Erica Johansson. Agneta Sjödin har dottern Maja, 20, med Niklas Strömstedt, 60.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM