”Schenkenberg bedrog Emma”

NÖJE

Festade med brottarkvinna i New York

1 av 2 | Foto: slängde alla kläderna Den amerikanska brotterskan Chyna Doll kysste och kramade Marcus Schenkenberg på en strippklubb i New York, enligt ögonvittnen. Därefter började hon strippa själv. När hon tog av sig trosorna stoppades hon av klubbens ledning.

NEW YORK

Toppmodellen Marcus Schenkenberg har varit otrogen mot Emma Andersson, på en strippklubb i New York, skriver en tidning i USA.

– Allt är sant. Utom att vi hånglade, säger Schenkenberg.

Strippor på strippklubben Scores säger till New York Post att Marcus Schenkenberg kom dit med den skandalösa brotterskan Chyna Doll, som han träffade vid inspelningen av tv-serien ”Surreal life” i USA.

– De kysstes och kramades, säger vittnena.

Därefter bad Chyna Doll att få strippa själv och fick tillåtelse.

Hon tog av sig på överkroppen och det gick bra – samtidigt som Schenkenberg filmade showen med sin mobiltelefon.

Tog av trosorna

Men när hon även tog av sig trosorna stoppade ledningen porrdansen.

Vid kl 4 i söndags morse gick Schenkenberg och Chyna Doll från strippklubben tillsammans.

– Det är som skönheten och odjuret, säger en besviken strippa som själv hade velat ha en natt med den svenska snyggingen.

Marcus Schenkenberg säger till Aftonbladet att allt i artikeln är sant, utom att de kyss­tes eller att något mer hände efteråt.

– Hon var i stan och intervjuades av Howard Stern. Efteråt tog jag ut henne. Hon hoppade in i fisktanken där på Scores och gjorde allt möjligt. Hon är helgalen.

– Men alla som känner mig vet att vi bara är kompisar.

Schenkenberg har kopplats ihop med Emma Andersson, programledare på Kanal?5. Efter artikeln i går ringde han henne och berättade om vad som stod i New York Post.

Bor 500 mil bort

– Emma tror mig, säger han.

Bägge är osäkra på hur de ska definiera sitt förhållande:

–?Det är svårt med förhållanden när man bor nästan 500 mil ifrån varandra, säger Marcus.

– Det vore löjligt att säga att vi ”är ihop”. Det har jag ingen rätt till. Vi träffades ju bara för en månad sedan, säger Robinson-Emma.

Fredrik Virtanen