Hailey Baldwin dementerar bröllopsryktet med Justin Bieber

På fredagskvällen uppgav People att Justin Bieber och Hailey Baldwin har gift sig.

Enligt uppgifter till sajten gifte kändisparet sig under torsdagen.

Men Baldwin själv dementerar på Twitter.

”Jag är inte gift än!”, skriver hon.

Justin Bieber, 24, och Hailey Baldwin, 21, blev under torsdagen äkta makar, uppger People under fredagskvällen.

Enligt en källa, som står paret nära, gifte sig Bieber och Baldwin under borgerlig vigsel i New York.

– De tog chansen och gjorde det bara utan att lyssna på någon annan, säger källan till People.

Vidare rapporterar sajten att ytterligare en källa, som pratat med familjen, bekräftar att världsartisten och modellen gifte sig i statshuset, men kommer ha en kristen ceremoni och fest med nära och kära inom snar framtid.

– De kommer ha en stor fest, framför gud och alla de älskar, säger källan till People.

Baldwin dementerar: ”Inte gift än”

Men Hailey Baldwin själv dementerar uppgifterna på Twitter.

”Jag förstår var spekulationen kommer från, men jag är inte gift än!”, skriver hon i ett inlägg.

Klart är dock att Bieber och Baldwin fastnade på bild när de klev in i statshuset på torsdagen, vilket nöjessajten TMZ var först med att rapportera. Enligt uppgifter till TMZ ska en känslosam och gråtande Bieber ha sagt till fästmön att han ser fram emot att få gifta sig med henne.

TMZ uppger att Justin Bieber och Hailey Baldwin inte knutit hymens band riktigt ännu, utan planerar att göra det utomlands kommande vecka under en intim vigsel. Enligt nöjessajten tänkte paret ställa till med bröllop först nästa år. De ska dock ha kommit fram till att de inte kan vänta riktigt så länge.

– De vill inte ha en lång förlovning. De håller redan på att planera deras bröllop, har en källa tidigare uppgett för People.

Enligt CNN handlade torsdagens besök bara om att skaffa själva äktenskapslicensen.

Förlovade sig på Bahamas

Baldwin berättade nyligen för The Cut att hon anlitat en bröllopsfixare samt valt vilken designer som ska sy upp hennes bröllopsklänning.

– Jag tycker det skulle vara så vackert att ha det i skogen. Min syster kommer vara brudtärna. Jag var hennes nästa år. Och Justins lillasyster kanske blir brudnäbb. Är 10 för gammalt? sa hon då.

Justin Bieber och Hailey Baldwin dejtade varandra redan 2015. Sedan gjorde de slut en period. Men i somras hittade Bieber och Baldwin tillbaka till varandra. I juli förlovade de sig på Bahamas. Efter förlovningen författade Bieber ett lång och känslofyllt inlägg på Instagram, där han hyllade sin fästmö och överöste henne med löften och kärleksbetygelser.

”Mitt hjärta är HELT och FULLT ditt och jag kommer ALLTID sätta dig i första rummet! Du är mitt livs kärlek, Hailey Baldwin, och jag jag skulle inte vilja tillbringa det med någon annan. Du gör mig så mycket bättre och vi kompletterar varandra så väl”, skrev han bland annat.

I understand where the speculation is coming from, but I’m not married yet!
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN