Farmen-profilen har gift sig: ”Sen hände det sjukaste...”

avMathilde Albinsson

NÖJE

”Farmen”-profilen Jean-Pierre Marques har gift sig med kärleken Izabelle.

Men vigselförrättaren kunde ha stoppat vigseln – på grund av en miss signerad brudgummen.

– Det händer alltig något runt mig, säger han till Nöjesbladet.

Han drömde om att gifta sig i en helikopter.

Men av logistiska skäl fick Jean-Pierre Marques, 32, blåsa av de planerna. I stället gifte han sig i helgen med sin Izabelle framför nära och kära under en borgerlig vigsel i Kungsbacka stadshus.

Jean-Pierre Marques är nöjd och glad med dagen som till slut blev precis som de ville. Till slut, ja. För Jean-Pierre Marques glömde ta med sin legitimation till vigseln. Vigselförrättaren kände dock igen honom från ”Farmen” och sa ”okej”.

– Han sa att jag får komma förbi med legget. Så i morgon ska jag dit efter jobbet och visa upp det, säger Jean-Pierre Marques med ett skratt.

Bröllopsfesten hölls på Särö värdshus.

Slopade valsen – för fotbolls-VM

– Det var helt magiskt. Jag är jättenöjd med bröllopet. Förutom att jag glömde legitimationen var allting jättebra. Men sen hände det sjukaste. En tjej kom fram till mig, för hennes kille hade sagt ”vem gifter sig under fotbolls-vm”, och frågade om det gick att se fotbolls-VM fast det var bröllop.

Bland bröllopsgästerna fanns flera fotbollsentusiaster. Jean-Pierre Marques, som själv har spelat fotboll i bland annat Norrby IF, ordnade så att sällskapet kunde bänka sig. Bröllopsvalsen fick stryka på foten.

– Det slutade med att alla satt och kollade på fotbolls-VM. Vi skippade valsen och satte på vm i stället. Men det var god stämning. Tårta, god mat, bubbel och lite vm.

Paret har varit tillsammans i två år och har sonen Thiago ihop. Jean-Pierre Marques har dessutom sonen Rio sedan ett tidigare förhållande. Han hyllar sin fru.

– Det bästa med min fru är att hon alltid är ärlig och bromsar mig när jag vill köra för fort. Det är första gången i livet jag verkligen känner att det är rätt. Jag vet att vi kommer kämpa hela vägen tillsammans. Mina föräldrar skilde sig när jag var två månader, jag vill inte ge mina barn den världen. De ska ha en trygghet.

1 av 2 | Foto: Dani Abunar 
Jean-Pierre och Izabelle.

Nästa mål: ”Robinson”

Planen är att tillbringa bröllopsresan i New York så småningom. Därefter har Jean-Pierre Marques, som medverkat i ”Paradise hotel”, ”Ung och bortskämd” och ”Farmen”, siktet inställt på att medverka i ytterligare en dokusåpa.

– Jag har en sista grej jag jag skulle vilja göra, sen är jag färdig med det här. Har man hoppat in i soppan så måste man ju köra tills den blir god. ”Paradise”, då var man ung. Det var väldigt kul, men kanske bara för stunden. ”Farmen” var det tuffaste jag gjort i mitt liv. Det var verkligen jobbigt, men väldigt kul. ”Ung och bortskämd” var katastrof, värdelöst. Det gillar jag inte alls, det ångrar jag. Jag har en grej kvar i pusslet och det är ”Robinson”. Jag vet att TV4 kommer höra av sig nästa år. Då kommer jag säga ”aktiverad och klar”.

Stjärnorna som fått barn 2018 00:57
ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen