”Ensam mamma”-Emmas nya kärlek: Gunn

avJoel Ågren

NÖJE

Träffades på nattklubb i Stockholm – blev kära över internet

1 av 3 | Foto: Emma Pettersson poserar med sin nya tjej Gunn Lundemo på Facebook.

”Ensam mamma söker”-Emmas ensamma dagar är över. Nu har den rockabillyfrälsta 23-åringen funnit kärleken – i klubbarrangören Gunn Lundemo, 19.

– Hon är skitsnygg, verkligen jättevacker. Gunn strålar och är glad hela tiden. Hon har en energi som jag bara älskar, avslöjar Emma Pettersson för Klick!

Det nyförälskade paret träffades på nattklubben Berns i Stockholm för ett par veckor sedan och fattade genast tycke för varandra.

– När vi träffades för första gången så hände det inte så mycket mer än att vi fick upp ögonen för varandra. Sedan började vi prata över internet och bestämde oss ganska snart för att börja träffas ordentligt.

– Vi är inte särkilt lika men funkar jättebra ihop av någon anledning, fortsätter Emma.

Att Malmöpatrioten Emma och inbitna nollåttan Gunn bor 60 mil från varandra är inget problem för det betuttade paret.

– Jag är i Stockholm ganska ofta och jobbar och Gunn har inga problem med att ta sig till Malmö. Än så länge tar vi det ganska lugnt med tanke på att allt är så nytt, säger Emma till Klick!

Gunn Lundemo är en välkänd profil i Stockholms nattliv. Hon arbetar som säljare, nattklubbsarrangör och frilansande modell och beskriver sig själv som ”en glad flatjävel” på egna bloggen ”Stureplans lesbian”.

ARTIKELN HANDLAR OM