Laila Bagge

Laila Bagge om relationen till exet: ”Inte vänner på det sättet”

Av: 

Nils Lolk

NÖJE

Exmaken Niclas Wahlgren har avslöjat att relationen mellan dem är skakig.

Nu ger Laila Bagge sin version i podden ”Roger och Laila”.

– Jag håller väl med om att vi inte är vänner på det sättet, säger hon.

Niclas Wahlgren, 53, fick frågan om relationen till exet Laila Bagge, 46, i direktsändning av radioprogrammet NRJ och avslöjade att de inte är vänner.

– Nej, vi är inte vänner och vi kan inte hänga med varandra, svarade Wahlgren, men tillade samtidigt att de ”absolut inte är ovänner med varandra.”

Nu ger Laila Bagge svar på tal.

– Jag håller väl med om att vi inte är vänner på det sättet att vi bowlar eller äter middagar ihop, det är vi ju inte. Men vi är ju absolut inte ovänner, och vi har en bra kommunikation när det gäller Kit, säger hon i podden ”Roger och Laila”.

Wahlgrens uttalande

Niclas Wahlgren menar att ”det är en självklarhet att vi inte umgås över middagar eller bowling. Och det kommer inte att ske inom en snar framtid” samtidigt som han hoppas på att relationen blir bättre i framtiden.

– Men det är som de säger ’det krävs två för att tälja en barkbåt’, sa han till NRJ.

Själv tycker Laila Bagge att hon redan jobbar hårt på deras relation.

– Jag tycker att jag täljer som fasen, men vi kanske inte har samma modell på båt. Det verkar som att vi båda täljer men inte har samma målbild säger hon.

Bagge och Wahlgren blev tillsammans 2010 och har tillsammans sonen Kit Wahlgren,7 år, som de har delad vårdnad om. De skilde sig 2015.

– Det här är ju inte någonting som man tar ett beslut om på tre sekunder. Det är något som lever med en under en väldigt lång tid. Framförallt när det finns barn med i bilden också, det är ingenting som man avslutar på tre sekunder. Man ska vara säker, och den processen tar ett tag, säger hon i podden.

ANNONS EXTERN LÄNK

Nu smygstartar rean hos Cervera: 30-50 % rabatt på utvalda varor!

Cervera

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för ”Let’s dance”–paren

ÄMNEN I ARTIKELN

Laila Bagge

Niclas Wahlgren

Roger Nordin

Relationer