Kikki Danielsson tvingas ställa in framträdande

”På läkares inrådan”

1 av 2 | Foto: Krister Hansson
Kikki Danielsson.

avStina Dahlgren

NÖJE

Kikki Danielsson ställer in dagens framträdande.

Detta efter inrådan från läkare i sviterna av hennes fotoperation.

”Tyvärr måste vi meddela att Kikki, på läkares inrådan efter operationen, tvingas ställa in dagens framträdande”, går det att läsa på sångerskans Instagram.

För drygt en månad sedan skadade sångerskan Kikki Danielsson sin fot allvarligt. Hon snubblade och bröt foten precis innan presskonferensen för Melodifestivalen där hon dök upp i rullstol. Strax därefter genomförde hon en operation för att få bukt med skadan. Nu har operationen lett till att hon tvingas ställa in dagens framträdande i Lindesberg.

”Tyvärr måste vi meddela att Kikki, på läkares inrådan efter operationen, tvingas ställa in dagens framträdande hos Samuel Karlsson Bil i Lindesberg idag. Hon lovar att komma tillbaka i maj till företagets 40-årsjubileum och hoppas att få träffa er alla då!” går det att läsa på Kikki Danielssons Instagram.

Skulle sjunga efter Chris Kläfford

Samuel Karlsson själv berättar att de fick beskedet nu på morgonen via presskontakten Johanna Boström.

– Hon beklagade att hon inte kunde komma, men hon ska komma tillbaka i maj. Som tur var så var det en gratisföreställning och inga biljetter sålda, säger han.

Han berättar att de hade idolvinnaren och Lindesbergsbon Chris Kläfford där på annandagen och tänkte att Kikki Danielsson skulle vara en bra uppföljare.

– När hon har frisknat på sig har hon lovat att komma hit och det tyckte jag var schysst gjort. Det är tråkigt att hon inte kunde komma men vi får ju en ny föreställning som tur är, säger Samuel Karlsson.

De har varit med i Melodifestivalen flest gånger 00:46

ARTIKELN HANDLAR OM