Nöje

Ewerlöf mörkade skilsmässan under inspelningarna

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

”Bara Magdalena Forsberg som visste”

Malin Ewerlöf har skilt sig.

Men under inspelningarna av ”Mästarnas mästare” mörkade hon skilsmässan för konkurrenterna – bara Magdalena Forsberg fick veta:

– Det var skönt att ha en god vän att prata med, säger Ewerlöf.

Malin Ewerlöf och Jan Krepp lämnade in sin ansökan om skilsmässa i somras. Sen bar det iväg på inspelningen av ”Mästarnas mästare”.

I söndagens program tvingades Ewerlöf, 40, lämna tävlingen. Men att hon samtidigt höll på att skilja sig från sin make fick inte tittarna veta. Och inte heller Malins kollegor i tävlingen:

– Nej, jag ville inte berätta för dem eftersom det inte var färdigt. Vi hade ju sex månaders betänketid i och med barnen, säger Malin Ewerlöf.

Stöttades av Magdalena Forsberg

– Det var bara Magda (Magdalena Forsberg) som visste. Vi delade rum och känner varandra sedan tidigare så det var skönt att ha en god vän att prata med. Vi kunde ligga på kvällarna och prata om livet och allt som man tänker på. Det var skönt att ha en kompis att göra det med, säger hon.

Magdalena Forsberg ser det som självklart att ställa upp för sin vän:

– Jag visste ju inte om det innan, men det var roligt att dela rum med Malin och då är det klart att man pratar om lite allt möjligt som man inte gör om man inte delar rum. Och i det läget är det nog skönt att ha någon att prata med över huvud taget, säger hon.

Malin Ewerlöf tror inte att skilsmässan påverkat hennes insats i tävlingen.

– Det är klart att jag inte har haft mitt bästa år bakom mig. 2012 var ett tufft år privat sett, det här är någonting som hela tiden ligger och påverkar. Men samtidigt var det skönt att vara iväg. Få göra roliga saker med folk jag tycker om och tänka på något annat. Så det var rätt positivt, säger hon.

Sålt villan

Skilsmässan från Jan Krepp gick igenom i januari. Månaden efter såldes parets villa på Lidingö utanför Stockholm och för Malin Ewerlöfs del kommer påskhelgen innebära flyttpackning.

– Jag flyttar bara någon kilometer och min exman kommer också bo kvar i samma område så barnen kommer kunna gå kvar i samma skola. Vi är inte ovänner och har bott kvar i huset tillsammans under tiden, ingen har behövt flytta ut, säger Malin Ewerlöf som inte närmare vill gå in på anledningen till skilsmässan.

– Nu vill jag lägga 2012 till handlingarna. Det har varit ett tufft år över huvud taget, med operationen och att jag gått på kryckor och inte kunnat springa. Men nu börjar saker ordna sig igen. 2013 kommer bli ett lättare år och jag kommer kunna blicka framåt även privat, säger hon.

ANNONS

REA hos Hemtex! Köp bästsäljande produkter med upp till 50% rabatt.

Extern länk från Hemtex

Köp här!

Publisert: