Melodifestivalen

PRESENTERAS AV

”Emmelie har alltid varit en stjärna”

Av: 

Frida Söderlund

NÖJE

De skrek – vid varje tolva.

Emmelie de Forest svenska syskon är överlyckliga efter lillasysterns seger.

– För oss har hon alltid varit en stjärna, säger storebror Edward de Forest.

RÖRD VINNARE Redan innan alla länder hade avslöjat sina röster stod det klart att Emmelie de Forest stod som vinnare av Eurovision song contest 2013.
RÖRD VINNARE Redan innan alla länder hade avslöjat sina röster stod det klart att Emmelie de Forest stod som vinnare av Eurovision song contest 2013.

Danska Emmelie de Forest, 20, tog hem segern i Eurovision song contest.

Men det var fler som kände sig som segrare – och danskar. Hennes svenska syskon Edward de Forest, 38, och Sophie de Forest, 35, firade med champagne efter lillasysterns seger.

– Det är helt otroligt. Vi är jätteglada och superstolta, för det här är hon verkligen värd. För oss har hon alltid varit en stjärna, säger Edward.

"Pappa hade varit stolt"

Syskonen och deras familjer fanns på plats i Malmö inför första semifinalen. Men inför gårdagens stora final samlades de hemma hos Edward med respektive familjer och vänner.

– Vi skrek vid varje tolva. Vi är svenskar, men i kväll var vi rödklädda, i kväll var vi danskar, säger Edward de Forest.

Syskonen delar pappa, Ingvar de Forest, som dog av hjärtstopp år 2010. Edward tror att föräldern hade varit stolt över dottern.

– Pappa hade varit jättestolt över Emmelie. Han var själv musiker och väldigt insatt i Eurovision song contest. Så han hade varit väldigt stolt, precis som vi andra.

ANNONS

Shoppa kläder, skor & inredning hos Ellos – nu med upp till 50% rabatt i outlet.

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Melodifestivalen