Bianca Ingrosso ber om ursäkt till Miriam Bryant

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Bianca Ingrossos följare har attackerat Miriam Bryant i sociala medier.

De tror att artisten snackat skit om Ingrosso bakom hennes rygg.

Nu ber Ingrosso om ursäkt.

– Miriam är verkligen en sån som inte snackar skit eller trycker ner nån annan, säger hon i sin podcast ”Har du sagt A får du säga B”.

Det var i förra veckans avsnitt av podcasten som Bianca Ingrosso berättade om en mingelkväll på ett spa i Stockholm. Där ska hon ha känt sig utstött av de andra gästerna och upplevt att de pratat illa om henne. Hon nämnde att tidigare ”Let’s dance”-profilen Ellen Bergström och artisten Miriam Bryant var på plats under kvällen.

Många av Ingrossos fans tolkade det som att Bryant var en av de som ska ha baktalat tv-stjärnan, och som följd ska artisten fått motta hatkommentarer på sitt Instagramkonto.

I veckans avsnitt av ”Har du sagt A får du säga B” säger Bianca Ingrosso att hon lyssnat igenom podden och att hon nu förstår om många tolkat det fel.

– Jag måste bara säga att Miriam Bryant eller Ellen Bergström gjorde ingenting som gjorde att jag kände mig utanför, och jag ber om ursäkt om någon trodde det, säger hon.

1 av 3
Bianca Ingrosso.

Rasade efter ”Breaking news”

Hon riktar sig särskilt till Miriam Bryant som fått ta emot näthat.

– Jag känner henne inte privat, men hon är verkligen en sån som inte snackar skit eller trycker ner nån annan. Så jag hoppas att hon och jag inte är ovänner nu. Jag menade ju inget.

Det är andra gången på kort tid som Bianca Ingrosso ber om ursäkt offentligt för något hon sagt. De vet du-artisten Johan Gunterberg rasade mot Ingrosso efter att hon i måndagens ”Breaking news” påstått att han raggat på henne.

”När jag i intervjuer har fått frågor om vilka kändisar som raggat på mig så har jag nämnt hans namn och nu har han tagit illa upp då han känner att han framstått som en jobbig raggare vilket aldrig var min mening att framstå honom som då han inte är det”, skrev Bianca Ingrosso på sin blogg på tisdagskvällen.

Publicerad:

LÄS VIDARE