Superstjärnan stal ukrainsk kyckling - nu stäms hon

Uppdaterad 2015-04-23 | Publicerad 2015-04-22

— Jag älskade Doggie som en hund

Hollywoodstjärnan Mila Kunis anklagas för att ha stulit en kyckling i Ukraina när hon var i sjuårsåldern. Nu stäms hon av kycklingens ägare Kristina Karo.

För 25 år sedan i Ukraina var lilla Mila Kunis och lilla Kristina Karo de godaste vänner skriver TMZ. Vännerna umgicks varje dag och var oskiljbara. Det lektes och stojades som barn gör. Roligast hade vännerna när de lekte med den gulliga kycklingen Doggie.
— Jag älskade Doggie som en hund. Det gjorde även Mila som ofta kom och lekte med kycklingen, säger Kristina i stämningsansökan.

Erkände kycklingsstölden - för 25 år sedan

Plötsligt en dag var lilla ”Doggie” borta. Puts väck. Försvunnen från Ukrainas yta. Kristina började misstänka lilla Mila som ska ha erkänt kycklingstölden.

— Kristina, du kan ha vilken kyckling du vill. Du har en hel farm med kycklingar, sa Kristina för 25 år sedan.

Tvingades till terapi

Åren gick.  Mila flyttade till USA, blev firad skådespelare, applåderas vart hon än gick, spelade bland annat svart svan och landade superpuddingen Ashton Kutcher. Även Kristina flyttade till USA för att prova lyckan. Målet var att bli en popstjärna av rang. Tråkigt nog gick det inte hela vägen. Enligt Kristina gjorde själva närheten till Kristina att alla tråkiga minnen kring kycklingstölden kom tillbaka vilket tvingade henne till terapi.

Kräver pengar

Som vi alla vet är det inte direkt billigt med terapi. Särskilt inte i Los Angeles. Pengarna tog slut och Kristina började anklaga Mila för vara orsaken till hennes känslomässiga lidande. Nu kräver Kristina Mila på 5000 dollar för terapin samt för mental sveda och värk. Kristina anklagar även Mila för att ha stoppat henne för att nå den amerikanska drömmen.

UPPDATERAT: Ashton och Mila slår tillbaka

ANNONS

Följ ämnen i artikeln