Måns healades av Regina Lund - före vinsten

Artisten: ”Jag spådde honom med tarotkort”

Vad har Måns Zelmerlöw och Conchita Wurst gemensamt – förutom en hejdundrade ESC-succé?

De har båda blivit healade av Regina Lund.

– Det var en ära att få förtroendet, säger artisten och multikonstnären. 

Det är drygt en vecka sedan Måns Zelmerlöw, 28 blev hela Sveriges hjälte efter sin överlägsna vinst i Eurovision song contest. Vinnartiteln plockade han från österrikiska Conchita Wurst, 26. Nu visat det sig att multikonstnären Regina Lund, 47 möjligtvis skulle kunna ha ett finger med i vinnarspelet.

Healat båda

Bara dagar innan segern 2014 healades Conchita Wurst av Regina Lund, som efter artistkarriären började jobba som medium, i Köpenham. Och strax innan segern i Melodifestivalen fick Måns Zelmerlöw samma behandling.

– Jag kan tyvärr inte säga mer än att ja vi har träffats fysiskt och ja jag har gett honom en reading innan Mello, skriver Lund i ett mejl till Nöjesbladet.

”Var en ära”

Healingen och readingen gjordes i pilotprogrammet för satsningen ”Reginas universum" - en talkshow som lämnats som programförslag till TV4 - där Måns var gäst.

– Jag spådde honom dels via kanalisering och dels med  tarotkort och jag tog även i honom fysiskt och gjorde det jag gör, säger Regina Lund.

Om behandlingen påverkat tävlingsresultatet vill hon däremot låta vara osagt.

– Jag vill vara mycket noga med att säga att jag inte tar cred för någons vinst. Jag bara gör det jag gör med dom högsta bästa av intentioner. Han klarar sig finfint utan min magic, men det var en ära att få förtroendet, skriver hon.

Förutspådde segern

Regina Lund och Conchita Wurst träffades på Pridefestivalen i Stockholm för två år sedan, och blev snabbt goda vänner. Då förutstpådde hon Wursts vinst i Eurovision song contest.

– Conchita var med på min väg när jag vann min största seger:

När jag fick livet tillbaka. Nu fick jag vara med om att Conchita vann sin seger. Jag förutspådde segern på förhand, sa Regina Lund.

Publisert: