Efter läckta sexfilmen – Blac Chyna visar upp sin nya 18-åriga dejt

avMathilde Albinsson

Blac Chyna dejtar tio år yngre rapparen YNB Almighty Jay.

Kärleksryktet tog fart i måndags – och nu bekräftar Blac Chyna för TMZ att de dejtar varandra.

Blac Chyna, 29, och rapparen YNB Almighty Jay, 18, sågs hålla hand på onsdagen.

Detta efter att ha bowlat tillsammans på måndagen. De lämnade bowlinghallen i samma bil – och kärleksryktena var ett faktum.

För TMZ bekräftade Blac Chyna på onsdagen att det finns mer än bara vänskap mellan henne och rapparen. ”Ja, vi dejtar liksom”, uppgav hon för nöjessajten.

YNB Almighty Jay är mest känd för låten ”Chopsticks” från 2017. Blac Chyna kopplades senast ihop med R&B-sångaren Mechie. De gjorde slut i september efter ett par månader tillsammans.

Nyligen läckte en sexvideo med Blac Chyna ut på internet. Ex-pojkvännen gick kort därefter ut och berättade för TMZ att även han figurerade i videon, men att han inte låg bakom läckan.

1 av 3 | Foto: STELLA PICTURES BACKGRID US
Blac Chyna dejtar tio år yngre rapparen YNB Almight Jay.

Blac Chyna vill att poliser hittar den skyldige. En av hennes advokater, Lisa Bloom, understryker allvaret i situationen på Twitter:

”Hämndporr – att posta tydliga bilder utan samtycke från samtliga som medverkar i bilden – är ett brott, ett fel och en form av misshandel. Det är också ett sätt att försöka skämma ut kvinnor för att vara sexuella. Flickor har tagit livet av sig på grund av hämndporr. Det är inte ett skämt”, skriver hon.

Blac Chyna har tidigare fallit offer för hämndporr. Hon ansökte förra året om besöksförbud för ex-pojkvännen Rob Kardashian, efter att han publicerade flera nakenbilder på henne på Instagram och Twitter.

ARTIKELN HANDLAR OM