Kevin Klein sjöng för kärleken: ”Det är mitt största pris”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Kevin Klein har nyligen träffat kärleken.

Han tillägnade henne en låt och kysste henne på scenen efter den andra.

– Du sjöng ju Amors pilar, säger Anders Bagge i sändningen.

Kvällens tema i ”Idol” 2017 var ”Världsstjärnor” och deltagarna fick för första gången välja två låtar till en fredagsfinal.

Kevin Klein, 25, fick gå på scenen som tvåa under programmet. Då framförde han låten ”Love me like you do” av Ellie Goulding.

Det var en låt som var tillägnad hans nya flickvän.

Innan framträdandet berättade han att han träffat sin flickvän genom Instagram. Hon kontaktade honom efter ”Idol”-avsnittet med temat ”kärlek”. Något som Nöjesbladet har skrivit om tidigare.

”Skrev något som berörde mig”

I ”Kändispodden” tidigare i veckan pratade han om kärleken Lovisa Bergkvist.

– Hon skrev någonting som berörde mig och att hon kunde relatera till min historia. Så vi bestämde att vi skulle träffas och snacka lite om det. Vi träffades en del gånger och det ena ledde till det andra, berättar Kevin Klein i podcasten.

”Du sjöng ju Amors pilar”

Detta var den fjärde fredagsfinalen som hans flickvän var på plats. Hon gav honom en stående ovation efter det första framträdandet och såg märkbart rörd ut.

Juryn var kanske inte lika övertygad.

– Kevin, stort grattis till kärleken, bara det gör dig till en vinnare. Och att du gör det här modiga valet att det är din flickväns favorit och inte vad som är mest en fördel för dig. Jag tycker inte det här är ditt starkaste framträdande, säger Nikki Amini i sändningen.

Anders Bagge var inne på samma spår.

– Du sjöng ju Amors pilar, de missade dock mig. Jag går tillbaka till att tycka om den klassiska rösten du hade förra veckan, du vågar testa nytt, men det är där du ska vara.

Kysste flickvännen på scenen

Under sin andra låt, ”I want it that way” med Backstreet boys”, tog han upp flickvännen Lovisa Bergqvist på scenen och det bjöds på en kyss efter han sjungit färdigt.

Lovisa berättar att det inte var helt säkert att hon skulle gå upp på scenen.

– Jag visste inte om jag skulle klara det men så hade Kevin ändå valt kläderna åt mig så då gjorde jag det. Det var roligt och jag blev väldigt berörd, säger hon.

Hon berättar att hon inte är van vid så mycket uppmärksamhet, men att hon just nu försöker tänka bort det och fokusera på Kevin.

– Han har ett otroligt fint hjärta och vi kan relatera så mycket till varandra. Han är en fantastisk person, säger Lovisa Bergkvist.

”Det är magiskt”

Ska man tro Kevin Klein verkar inte en vinst i ”Idol” vara högsta prioritet längre. I ”Kändispodden” säger han att kärleken kommer först.

– Det där är mitt största pris. När du väl träffar kärleken så är det så himla otroligt. Det går inte att beskriva, det är magiskt, säger Kevin Klein.

Publicerad: