Gynnings första ord efter separationen: ”Brinner i bröstet”

avJakob Meijer

NÖJE

Carolina Gynning och Alexander Lydecker separerar efter åtta år tillsammans.

Nu kommenterar Gynning för första gången separationen.

”Jag måste säga att det är värre än vad jag trodde”, skriver hon på sin blogg.

I början av mars meddelade Carolina Gynning, 39, att hon och Alexander Lydecker, 37, gemensamt valt att gå skilda vägar.

”Det är tungt att ta sig igenom en separation, men vi gör vårt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt för våra älskade döttrar och vi kommer fortsätta umgås tillsammans som vänner. Vi kommer inte kommentera detta vidare och hoppas att det kan respekteras”, skrev då Carolina Gynning på Instagram.

Nu tar tv-profilen bladet från munnen och berättar om den tuffa perioden. På sin blogg berättar hon om separationen.

Ledsen att jag inte skrivit på ett tag och inte delat med mig av mitt liv. Jag har helt enkelt inte orkat. Jag visste inte vad som väntade känslomässigt efter ett sånt här tungt och svårt beslut”, skriver hon på sin blogg.

”Jag måste säga att det är värre än vad jag trodde och mycket mer upp och ner gångar! Det brinner i bröstet har verkligen fått sin mening. Ibland är varje andetag svårt, sedan finns det stunder av lycka och sen svänger det igen. Därför har det varit helt omöjligt för mig att sätta mig ner och försöka skriva ner några väl valda ord.

Foto: Karin Törnblom
Carolina Gynning och Alexander Lydecker.

”Kämpar mig igenom ångesten”

Carolina Gynning skriver att hon av respekt för Alexander Lydecker inte vill gå in på varför det tagit slut, utan det stannar mellan dem.

”Jag lovar att komma tillbaka till er med ny kraft men just nu behöver jag tid för att sörja och ta hand om mig själv. Jag jobbar som vanligt även om det känns motigt. Men det är oxå ett sätt för mig att koppla bort alla jobbiga tankar. Jag ska kämpa mig igenom denna ångest och komma starkare ur detta men just nu måste ni ha lite tålamod med mig. Så om jag inte skriver hela tiden så vet ni varför”.

Hon tackar också för allt stöd hon fått av sina följare i sociala medier.

Carolina Gynning och Alexander Lydecker, som träffades för åtta år sedan, har tillsammans döttrarna Alicia, 6, och Adele, 4.

Kändisparen som skilde sig 2017 00:45
ARTIKELN HANDLAR OM