”Paradise hotel”-Olinda talar ut om lyxlivet

Foto: Olinda tillsammans med sin Patrick.
NÖJE

Hon gick från intrigmakerska i trash-dokusåpan ”Paradise Hotel” till att leva lyxliv. Hon började om på vad hon kallar en exotisk plats – Marbella, Spanien.

– Vi älskar vårt liv här, säger hon till Klick!

Foto: Olinda.

Vi lärde känna henne för sju år sedan som intrigmakerska och citatmaskin i dokusåpan ”Paradise Hotel”.

Nu skickar Olinda Castielle, 35, en hälsning från sin nya hemort – spanska solparadiset Marbella – där hon bor med fästmannen Patrick.

– Vi var internationella i vår livsstil och i våra hjärtan, så det var naturligt att börja ett nytt liv på en exotisk plats. Vi älskar vårt liv här och har alltid levt lyxigt och med fullständig frihet, säger Olinda, som tidigare hette Borggren i efternamn.

Gifter sig i Stockholm

Paret driver ”flera internationella företag” tillsammans – målar, designar kläder och skriver en barnbok – och i sommar blir det bröllop i Stockholm.

– Patrick friade en natt i Paris, framför Notre Dame. Han hade köpt ringarna på Tiffany’s flaggskeppsbutik i New York där vi firat nyår.

Olinda berättar att de snart flyttar till i Los Angeles – och senare ska börja ”jobba” på sitt första barn.

– Vi kommer aldrig att bo i Sverige permanent, men kanske köper ett sommarhus eller takvåning i Stockholm, säger Olinda Castielle – som inte längtar tillbaka till rampljuset:

– Jag ser det mer som en förbannelse än någon attraktivt. De som vill bli kända vet inte vad det betyder.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!