Nu är Demi här – åt på lyxkrog

NÖJE

Stjärnan är i Sverige för att lansera ny kollektion smink

1 av 4 | Foto: HYLLAR SVERIGE Under onsdagen medverkade Demi Moore på en presskonferens i Stockholm för att göra reklam för hudvårdsprodukter. Det rådde strikt fotoförbud, men under de fem minuter hon svarade på frågor hann Moore hylla Sverige. ”Det är vackert här, det är bra mat och bra människor”, sade hon.

Filmstjärnan Demi Moore är i Sverige – för att lansera smink.

Hon åt en sen middag på en lyxrestaurang i centrala Stockholm.

– Det var jättetrevligt, säger Diana Rönnögård, hovmästare vid restaurangen Riche.

Foto: MYSTISK MAN Här lämnar Demi Moore Los Angeles för att åka till Sverige. Just nu befinner sig Hollywoodstjärnan i Stockholm. I går sågs hon promenera i Kungsträdgården, hand i hand, med en manlig person.

Nu befinner sig Hollywoodstjärnan Demi Moore, 49, i Stockholm. Under tisdagseftermiddagen, omkring klockan tre, kunde ögonvittnen berätta hur skådisen från storfilmer som ”Ghost” och ”Skamgrepp” promenerade genom Kungsträdgården hand i hand med en manlig person. Intill sig hade paret ett följe som sannolikt bestod av säkerhetspersonal.

– Hon gick under ett grönt paraply tillsammans med en man. Och några andra personer fanns intill. Hon hade håret utsläppt och bar runda glasögon med svarta bågar. Det var många omkring mig i parken som blev alldeles till sig när de såg henne, säger föräldralediga Hanna, 32.

Senare under kvällen, mellan ungefär tio och midnatt, umgicks Demi Moore med fyra personer vid restaurang Riche i centrala Stockholm. En i gänget var Magnus Brännström, vd för kosmetikföretaget Oriflame. Vid Moores sida fanns även denna gång en man.

– Hon var här och käkade. Det var jättetrevligt, säger Diana Rönnögård, hovmästare på Riche.

’Ett viktigt namn’

Anledningen till varför Moore befinner sig i Stockholm stavas Oriflame. Moore är kosmetikföretagets ansikte utåt när hon lanserar en ny kollektion. I dag kommer stjärnan att medverka på en presskonferens vid Grand Hôtel där hon och vd:n Brännström ska tala om det nya samarbetet.

– Hon är ett viktigt namn för oss, säger Magnus Brännström till Nöjesbladet.

Exklusiv rätt

Presskonferensen är uppstyrd in i minsta detalj, och endast journalister som är specialiserade på skönhet har tillträde. De får dock inte ställa några frågor till filmstjärnan.

Brännström förklarar, något kryptiskt, att frågor kommer att ställas av någon som fått den exklusiva rätten.

Romansrykten

Senare i kväll drar Oriflames superevenemang i gång, ett 45-årsjubileum i Globen dit företagets återförsäljare är inbjudna. Uppträder gör svenska världsartisterna Roxette och enligt uppgift, även Eurovision-vinnaren Loreen. Dessutom kommer Demi Moore att finnas på plats.

I världspressen har romansrykten surrat om Demi Moore och skådespelaren Martin Henderson, 37 efter uppbrottet med Ashton Kutcher. Ifall Henderson är mannen vid Moores sida är oklart.

1 av 3

Och det här gjorde Ashton ...

I december besökte Demi Moores ex-make Ashton Kutcher Stockholm. När han var här besökte han Spotifys huvudkontor och åt på den libanesiska restaurangen Beirut Café. På restaurangen drack hans sällskap vin och åt en avsmakningsmeny.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!