Skavlan: Mina stalkers ger upp efter ett tag

avFrida Söderlund

”De inser att jag är tråkig”

Foto: ”TRODDE HON VAR PRETENTIÖS” Fredrik Skavlan trodde helt fel om sambon Maria Bonnevie innan han träffade henne. ”Jag trodde att hon var en skör och pretentiös människa. Det visade sig vara precis tvärtom”, säger han.

Nu lanseras ”Skavlan” i London.

För tidningen Kupé berättar Fredrik Skavlan om kärleken – och förföljelsen.

– Mina stalkers är inte så uthålliga, säger han.

Foto: Senaste numret av Kupé finns på tågen från 1 september.

Han lever ett normalt liv, programledaren Fredrik Skavlan, 46.

Om man inte räknar med alla stalkers, förstås. Han har dem, men brukar inte göra någon stor grej av det.

– De inser ganska snart att jag är väldigt normal, ganska tråkig, och att det inte händer så mycket spännande, säger han i en intervju med tidningen Kupé och fortsätter:

– Jag lever ett normalt liv, går och handlar mat, går hem, går på bio, fixar i trädgården … så de ger upp efter ett tag. Mina stalkers är inte så uthålliga.

Växte upp nära Maria

Fredrik Skavlan bor fortfarande kvar i närheten av barndomskvarteret i Oslo. Han och sambon, svenska skådespelerskan Maria Bonnevie, 38, växte upp i närheten av varandra utan att veta om det.

Träffas varje vecka

– Jag är sju år äldre, så jag har inget minne av henne från skoltiden, säger han och fortsätter:

– Alla blir förtjusta i Maria. Innan jag mötte henne första gången trodde jag att hon var en skör och pretentiös människa. Det visade sig vara precis tvärtom.

De träffades första gången genom några intervjuer. ”Väldigt professionellt”, säger han. Men så träffades de i ett privat sammanhang och han bad om hennes nummer.

Och på den vägen är det.

– Vi lever kanske annorlunda än många andra. Men vi träffas två, tre dagar varje vecka och pratas vid på telefon eller på Skype varje dag. Vi är mer ihop än vad folk tror, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!

Skavlan