Tom Cruise och Suri checkade in hos Askungen

1 av 8 | Foto: Törnrosa slott Ibland kommer presidenten och håller låda FOTO: All Over Press
NÖJE

Äktenskapet med Katie Holmes sprack.

Nu gör Tom Cruise allt för att behandla gemensamma dottern Suri som en sagoprinsessa, uppger Radar online.

Eller vad sägs om en natt i ett rosa slott?

Det var tidigare i somras som uppbrottet mellan skådespelarparet Tom Cruise och Katie Holmes blev känt.

– Vi är engagerade i att arbeta tillsammans som föräldrar för att göra det som är bäst för vår dotter Suri, stod det i ett gemensamt uttalande från deras talespersoner enligt People, efter att skilsmässan var avklarad.

Cruise och Holmes, som har dottern Suri, 6, tillsammans, gifte sig för sex år sedan i ett italienskt slott.

Och mindre än en månad efter skilsmässan blev det ett nytt slottsbesök. Den här gången fick mamma stanna hemma, uppger Radar online.

Enligt sajten åkte Tom Cruise och Suri på en lyxig minisemester häromveckan. Destinationen var Disney world i Florida där far och dotter tillbringade en natt i det fyra våningar höga Askunge-slottet.

Sviten, som till en början var avsedd för skaparen Walt Disneys familj att bo i, innehåller allt tänkbar lyx, skriver Female first. Bland annat kunde Tom Cruise och Suri hänga i vardagsrummet och titta på glasmålningar som gestaltar sagan om Askungen, eller varför inte ta ett varmt bad och titta upp mot takkupolen som lyses upp av tindrande stjärnor.

Fakta: Törnrosasviten

Högst upp i Törnrosaslottet i Disney World finns det en lägenhet som ursprungligen var tänkt för Walt Disney och hans familj. Efter att Walt Disney avled glömdes lägenheten bort och lämnades ogjord. I mitten på 2000-talet meddelade Disney att utrymmet skulle rustas upp för användas som ett extremt exklusivt kungligt sovgemak. Access till det kungliga sovgemaket ges bara till en fåtalig skara och en natt i sovgemaket går inte att köpa för pengar. 

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!