Svenskar - hetast i England

NÖJE

Linda och Oksana bland världens sexigaste kvinnor

Foto: charlotta smeds, pernilla wahlman
Dubbelt så hett Oksana Andersson ligger på listans sjunde plats medan Linda Rosing förra veckan toppade den samma. Därmed räknas båda som två av världens sexigaste kvinnor.

För några veckor sedan utsågs Linda Rosing till världens sexigaste.

Nu tar Oksana Andersson sig in på sjunde plats på samma lista.

I England är det verkligen hett att vara svensk.

Ska man tro Zoo Magazine finns världens sexigaste kvinnor just nu i Sverige.

Den brittiska tidningen listar varje vecka världens sexigaste kvinnor och för ett par veckor sedan toppades listan av Linda Rosing - strax före kända skönheter som Christina Aguilera och Lindsay Lohan.

”Många avundsjuka”

– ”Det här är så stort! Ja det är inte lilla Sverige som har röstat (det finns alldeles för många avundsjuka och bittra här) utan britterna. Det betyder mycket mycket mer och konkurrensen är så mycket hårdare”, skriver Linda Rosing i en krönika på Sourze.se.

Rosing uppger på samma sajt att Zoo Magazine ska ha fått nys om henne när hon senast besökte London för en nakenfotografering.

– ”Bilderna som är i Zoo tidningen är dom nyaste nakenbilderna på mig och självklart mina nya bröst som jag är mycket stolt över”, fortsätter hon.

Fler heta svenskar

Men ny vecka - ny lista.

Och den här gången – även en ny svenska. På sjunde plats finns svenska Oksana Andersson, en av tre medlemmar i gruppen Sunblock och flickvän till fotbollsproffset Christian ”Chippen” Wilhelmsson.

Den fotbollslirande pojkvännen spelar från och med den här säsongen för brittiska klubben Bolton, och flytten från italien kan vara en bidragande orsak till att britterna har fått upp ögonen för brunetten.

Men de är inte de enda heta svenskarna i Enland just nu.

På söndagen nådde Robyn en förstaplats på singellistan med sin ”With every heartbeat” och Sven-Göran Eriksson firar triumfer med sitt Manchester City.

”Nu vill jag göra porr”

Elin Bohman

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!