Britney rakade av allt sitt hår

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2007-02-17

Britney Spears har skaffat sig en helt ny stil – och rakat av allt sitt hår.

På bilder tagna utanför tatueringsstudion "Body and Soul" i Sherman Oaks i Los Angeles syns stjärnan med helrakat huvud.

Britney – med hår.

Chockbilderna på Britney kablas nu ut över hela världen. Stjärnan gick in på en frisörsalong på Ventura Boulevard i San Fernando Valley och rakade själv av sig allt sitt hår, skriver X17online.

Svor åt fotograf

Den skalliga sångerskan filmades sedan av tv-stationen ABC7 utanför en tatueringsstudio i Los Angeles, där hon passade på att skaffa sig en tatuering som föreställer ett par stora röda och rosa läppar på handleden.

– Go fuck yourself, låter det som Britney Spears säger till X17onlines fotograf medan hon är på väg in i tateringsstudion, som svar på frågan varför hon klippte sig.

Tatueraren Max Gott berättar för ABC7 om när stjärnan kom in på tatueringsstudion Body and Soul:

– Hon ville ha någonting riktigt litet på handleden. Hon fick några söta små läppar, det tog ungefär en halvtimme att göra dem, säger tatueraren Max Gott till ABC7.

”Ser ut som hon har problem”

Några Britneyfans som intervjuades på platsen tyckte inte om stjärnans nya utseende:

– Vi såg henne i en spegel, helt rakad. Det såg hemskt ut, säger Angelique Uram.

– Det ser ut som hon har problem just nu, säger Michael Uram, till ABC7.

Den skalliga stjärnan kom ut ur studion med sin livvakt och en luvtröja över huvudet, medan trottoaren utanför var så full av fans att tatueringsstudion fick stänga.

– Verkligen annorlunda, sånt här händer inte varje dag, att 60 personer står utanför och polisen kommer in, säger Derik Snell på Body and Soul till ABC7.

Länkar

Tidigare artiklar

David Nannini Nilsson

ANNONS

Följ ämnen i artikeln