Ozzy bryter tystnaden efter uppbrottet

NÖJE

Dementerar rykten om sprit och knark

1 av 4

Otrohet, droger eller sprit? Spekulationerna kring Ozzy och Sharon Osbournes plötsliga uppbrott har flödat.

Nu bryter rockstjärnan tystnaden.

– Alla rapporter om att jag inte är nykter är helt falska, säger Ozzy till E Online.

Sharon Osbourne, 63, ska ha kastat ut sin make sedan 34 år från deras gemensamma hem i förra veckan.

Nu dementerar Ozzy Osbourne, 67, att brytningen orsakats av att han fallit tillbaka i sitt drog- och alkoholmissbruk.

– Jag har varit nykter i tre år och tre månader. Jag har inte rört droger eller alkohol under den tiden. Alla rapporter om att jag inte är nykter är helt falska, säger han i ett uttalande till E Online.

Tog ledigt från jobbet

Samtidigt verkar uppbrottet har tagit Sharon hårt. När pratshowen ”The talk”, för vilken hon är programledare, sändes på amerikansk tv i måndags fanns hon inte på plats.

Sharons kollega Julie Chen förklarade för tittarna att hon behövde en paus, men varken förnekade eller bekräftade kändisparets separation.

– Sharon är inte här i dag. Det har förekommit många rubriker om henne och Ozzy, rykten och spekulationer om att de har brutit upp efter nästan 34 års äktenskap. Sharon tog förståeligt nog ledigt idag och vi skickar all vår kärlek till henne och hennes familj. Och vi ber er göra detsamma, sa hon.

Bor på hotell

Ozzy och Sharon har tre barn tillsammans, men har haft ett turbulent äktenskap. De separerade 2013 efter att Ozzy fallit tillbaka i sitt tidigare missbruk, men lyckades lappa ihop förhållandet igen.

Den här gången verkar det vara finito. Enligt flera amerikanska medier har Sharon förbjudit Ozzy att sätta sin fot i parets lyxvilla i Los Angeles igen. I stället bor Black Sabbath-sångaren på hotell.

ARTIKELN HANDLAR OM