-Nu ska vi gifta oss!

Publicerad:
Uppdaterad:

Jimmy firade med sin Sandra i natt: Det känns fantastiskt

1 av 3 | Foto: PETER KJELLERÅS
puss min prins! Jimmy Janssons egen schlagerdrottning Sandra Dahlberg överöste sin pojkvän med kyssar, ”Nu ska vi fira med bastu och champagne”, säger hon.

SKELLEFTEÅ

Flickfavoriten Jimmy Jansson, 19, tog hem segern i Melodifestivalen och jublade av lycka.

På efterfesten inatt överöste han sin flickvän Sandra Dahlberg med kyssar och avslöjade:

- Vi ska gifta oss med varandra, säger han.

Det var en lycklig Jimmy Jansson som i natt firade segern i Melodifestivalen på Hotel Scandic i Skellefteå. Med låten "Vi ska gunga" tog han inte bara svenska folket med storm. I publiken fanns också hans flickvän Sandra Dahlberg.

- Hon har stöttat mig hela tiden. Jag älskar Sandra och nu ska vi och våra familjer bara festa och fira den här fantastiska kvällen, säger han.

Förlovade

Jimmy och Sandra förlovade sig i oktober på ett köpcentrum i Kista där Jimmy friade på en restaurang.

- Egentligen skulle vi ha åkt till Egypten, men vi var så sugna så vi kunde inte vänta, säger Sandra.

Kort därefter blev paret sambor när de köpte ett hus i Hagfors. Familjen består redan nu av två katter, men snart kan det bli tillökning. Jimmy och Sandra drömmer om att skaffa barn tillsammans.

- Hur många har vi inte bestämt oss för ännu, säger Sandra.

Firade i bastun

Kärleksparet avslöjar även att de tänker gifta sig om Jimmy vinner finalen i Globen.

- Ja, då har jag lovat Sandra att vi gifter oss direkt. Det vore hur stort som helst att fira en vinst med ett giftermål, säger han.

Sandra Dahlberg deltog i fjolårets Melodifestival och gick till final med låten "Här stannar jag kvar". Hon om någon kunde förstå det glädjerus Jimmy upplevde i natt.

- Jag är stolt som en tupp över honom. Jag visste att han skulle greja det. Nu ska vi fira med att bada bastu och dricka champagne.

Hundratals tonårstjejer ville efter sändningen ha Jimmys autograf. Att han är en storfavorit bland tusentals unga tjejer i landet bekymrar inte Sandra.

- Jag förstår ju varför de gillar honom. Jag är ett lika stort fan av min pojkvän och har inga bekymmer med den biten, säger hon.

Martin Stenmarck var den andra finalisten under gårdagens tävling. Han firade också sin seger med champagne och drinkar i natt.

- Jag tycker egentligen inte att det går att tävla i musik, men det känns fantastiskt att gå vidare på det här sättet, säger han.

Martins sambo Hanna Hedlund och hans dotter Ida var inte på plats under kvällen.

- Men de har stöttat mig så mycket. Nu ska jag bara vara pappaledig och ta det lugnt inför finalen i Globen, säger han.

Tredje deltävlingen – så gick det

1:a deltävlingen

2:a deltävlingen

Läs mer:

Tobias Lindner, Linda Hjertén, Daniel Nyhlén

Publicerad: