Laila Bagge

Laila Bagges oväntade bebisbesked: ”Var inte beredd”

avLinn Elmervik

Laila Bagge trodde inte hon kunde bli gravid.

I nya avsnittet av ”Lailaland” får hon det oväntade beskedet: det finns fortfarande en liten chans.

– Shit, den var jag inte beredd på, säger hon.

Laila Bagge, 45, vill ha barn med pojkvännen Korosh Kananian, 27, men hennes ålder kan sätta käppar i hjulet.

Tv-profilen har tidigare berättat att hon rädd att hon inte längre kan bli gravid och att det ska påverka relationen. Nu har hoppet tänts på nytt.

I senaste avsnittet av realityserien ”Lailaland” får Laila Bagge svar på de prover hon tagit hos läkaren för att utreda sin fertilitet. Det visar sig att hon fortfarande har en liten chans att bli gravid.

1 av 6 | Foto: VIASAT

– Man ska ju aldrig säga aldrig, men jag tror att den chansen är väldigt, väldigt liten tyvärr. Men det har ju blivit bättre, säger hennes läkare.

”Blev ju lite glad”

Trots att chanserna är små blir Laila Bagge, som har två barn från tidigare förhållanden, lyft av beskedet.

– Nu blev ju jag lite glad. För det finns ju en liten chans, även om den är jätteliten. Och det sätter ju sin saken på sin spets. Shit, den var jag inte beredd på, säger hon i programmet.

Om det finns en chans till graviditet vill hon gärna utöka sin och Koroshs familj. Antingen på naturlig väg eller med lite extra hjälp.

– Om det är så att det går, då tror jag nog att vi skulle säga: ja, vi vill ha barn, säger hon i ”Lailaland”.

Träffades för tre år sedan

Laila Bagge och Korosh Kananian träffades under en utekväll i Stockholm och har varit ett par i drygt tre år. Laila har tidigare berättat att åldersskillnaden mellan dem först gjorde henne tveksam.

– Korosh är väl allt det där som jag trodde att jag inte skulle ha eller ville ha. Jag trodde att jag inte har några spärrar och är väldigt öppen för allting, men det var jag tydligen inte. För det första jag frågade honom när vi träffades var hur gammal han är. På ett väldigt kaxigt och drygt sätt och hade fördom över att han var yngre, har hon sagt.

”Lailaland” visas på Viafree.

ARTIKELN HANDLAR OM