När jag inte sjunger så sjunger jag

NÖJE

Läs hela chattet med Sanna Nielsen

Sanna Nielsen säger: Hej alla glada chattare!Nu är jag här...redo för era frågor!

Koko säger: Grattis! Hur känns det att vara klar för final?

Sanna Nielsen säger: Det känns helt fantastiskt! Helt otroligt....

P J F säger: Jag kunde aldrig i mina vildaste drömmar ana att du skulle slå publikfriarlåtarna från Alcazar och Brandsta, Härligt!!! att din låt gick vidare Sanna! I och för sig tyckte jag att den låt du ställde upp med förra gången var ännu bättre i den kom din kraftfrulla röst mer till sin rätt... men vad sjunger du själv allra helst för typ av låtar eller musik?

Sanna Nielsen säger: Tack så hemskt mkt! Vi ville satsa mer på låten den här gången och jag vill prova på så många stilar som möjligt innan jag bestämmer mig...

Zeke säger: Hur länge har du hållt på med sången? Hörde att du hade fått något pris eller stipendium...

Sanna Nielsen säger: Ja, jag stod på scen första gången när jag var sju år. Jag fick ett stipendium från Ulla Billqvist och senast i somras från Birgit Nilson.

Tina säger: Vem var din favorit (förutom dej själv då färstårs)? Grattis föresten!!

Sanna Nielsen säger: Tack så jättemkt! Det var många bra låtar, ett tufft startfält och trodde på Alcazar och Fame!

Nicole säger: Funderar du på att översätta låten till engelska i finalen?

Sanna Nielsen säger: I Globen kommer jag fortsätta sjunga på svenska men kommer jag till stora finalen sjunger jag definitivt på engelska.

Mickis säger: Såg bild på din pojkvän i tidningen, han verkar ganska gammal? Hur gammal är han och hur träffades ni?

Sanna Nielsen säger: Vi träffades på en turné och han är alldeles lagom gammal!!!*skratt*

Bengtsson säger: Vad gör du annars när du inte vinner Schlagerfestivalen...intressen? nöjen? sporter?

Sanna Nielsen säger: När jag inte sjunger så sjunger jag...annars vill jag vara hemma, vara med kompisar och SHOPPA!Det är min drog...

Sabina säger: Hej Sanna! Grattis till platsen i Globen. Undrar vad du har för utbildning i musik? Du har en vacker röst!

Sanna Nielsen säger: Tack så mkt för komplimangen! Jag går på estetiska programmet på Heleneholmsskolan i Malmö.

Sportmats säger: Sanna hoppas du haft en bra dag! Har du bestämt dig hur det blir i höst? Blir det operaskola i Italien?

Sanna Nielsen säger: Ja just jaa..Hej, min dag har varit fantastisk! Jag tror att jag kommer till Rimini i höst, vi får se hur det artar sig.

Schlager-Anki säger: Du är "bara" 18 år? Hur går det med slutproven nu när musiken tar så mycket tid?

Sanna Nielsen säger: Det har funkat bra hittills och har mkt stöd från skolan. Tycker om både skolan och musiken, så det går nog bra!

magda..... säger: varför tror du att du e så populär hos dom äldre????

Sanna Nielsen säger: Min första skiva släppte jag när jag var 11 år och det var många äldre som tog mig till sig. Antar att de vill fortsätta följa mig...

Martin säger: Verkligen kul med lite skånskt i Melodifestivalen!! Vilken musikstil är det som du vill hålla på med? Är det "Hela världen för mig"-musik som du gillar?

Sanna Nielsen säger: Det var ju schlager och vill som sagt prova på så mkt som möjligt. Annars är husguden Celine Dion ngt att hämta inspiration ifrån..

Erik säger: Jag såg ditt bidrag och jag tyckte du hade en så underbar röst, har du tagit många sånglektioner eller är du självlärd?

Sanna Nielsen säger: Tack så mkt *ler*Har inte tagit så mkt lektioner men nu går jag på gymnasiet och får sångteknik där varje vecka - ochdet är bra!

Sanna Nielsen säger: OK mina vänner! Tack för alla frågor jag har fått idag och tack för allt stöd ni gav mig i lördag! Vi ses i Globen, hoppas på stöd där

med. Ha det bra, kram från Sanna