Pernilla Wahlgrens nya lyxköp: Ett hus

Har blivit husägare i Spanien

Publicerad 2018-02-07

Pernilla Wahlgren har köpt hus i Spanien.

Pernilla Wahlgren är just nu extra lycklig och stolt.

Anledningen är att hon köpt ett hus i Spanien.

”Ett nytt kapitel börjar nu”, skriver hon på bloggen.

Pernilla Wahlgren bor till vardags på Lidingö. Men nu kan kan hon även titulera sig husägare i Spanien. Under tisdagen skrev hon på papprena på ett hus hon tittat på. På bloggen berättar hon om det stora köpet.

”I dag var en STOR dag i mitt liv! Ett nytt kapitel börjar nu…!”, skriver hon.

Huset ligger i Marbella och är för tillfället gult. Men planen är att det ska målas rosa. Under kvällen firade hon köpet med en tapasbuffé i sitt nya hem som serverades på nyinhandlat porslin.

Pernilla Wahlgrens landade i Spanien under måndagen. Där tog hennes föräldrar, Hans Wahlgren och Christina Schollin, emot henne med pompa och ståt. De hade tillverkat en egen skylt och hade med sig skumpa till flygplatsen.

Föräldrarna har ägt hus i Spanien i 18 år.

”Stolt och lycklig”

I den senaste säsongen av ”Wahlgrens värld” kunde tittarna se när Wahlgren gick på visning och genast förälskade sig i huset som alltså nu är hennes.

”Känner mig jäkligt stolt och lycklig att jag helt själv genom slit, envishet och sparsamhet har skaffat mig ett eget boende i värmen – där jag förhoppningsvis kommer att tillbringa mycket tid nu och i framtiden både själv och med mina älskade barn…”, skriver hon.

Nöjesbladet har sökt Pernilla Wahlgren.

ANNONS