”Michael är inte min pappa”

Av: Karolina Strömbäck Horney

Publicerad:
Uppdaterad:

Omer Bhatti klargör att han inte är Jacksons son

1 av 2

Omer Bhatti, 25, från Norge har pekats ut som Michael Jacksons okända kärleksbarn.

Men nu berättar Bhatti att Jackson inte är hans pappa utan att de var ”bästa vänner”, skriver brittiska The Mirror.

Omer Bhatti bodde hos Michael Jackson på Neverland i åtta år. Men han säger att det inte finns någon biologisk länk mellan honom och the King of Pop.

”Var min bästa vän”

– Michael är inte min pappa. Han och jag hade bara en väldigt, väldigt nära relation. Han var min bästa vän, sade Omer till en nära vän i Oslo, enligt The Mirror.

Omer Bhatti var hedersgäst vid Michael Jacksons minnessceremoni i Los Angeles för omkring två veckor sedan. Där satt han tillsammans med Michaels föräldrar och syskon.

– Michael brukade alltid säga att jag var som en son för honom. Men mina riktiga föräldrar finns här i Norge. Jag tillfrågades om att sitta med hans familj vid minnessceremonin eftersom jag var Michaels närmaste vän, inte för att jag är hans son, sade Omer till vännen enligt The Mirror.

I total chock

Till en annan kompis ska han ha sagt att han är i total chock efter superstjärnans död:

– Michael var en så speciell person för mig och jag kan inte förstå att han är borta. Jag har gått ner i vikt eftersom jag inte kan äta. Allt jag kan tänka på är Michael och hur han dog.

Den då 12-årige Omer Bhatti flyttade in på Neverland tillsammans med sin familj 1996 efter att Jackson hade träffat dem i Tunisien.

En annan av Bhattis vänner säger nu till den brittiska tidningen att bandet mellan Omer och Jackson växte sig så starkt att Omer ibland sov i samma säng som superstjärnan.

– Men att Omer sov i Michaels säng var ingen stor grej. Jag fick aldrig intrycket av att något opassande hände, säger han till The Mirror.

Får stöd av flickvännen

Enligt tidningen befinner sig Omer nu i Norge och en vän berättar att han är väldigt deprimerad efter popstjärnans bortgång. Men han ska ha fått mycket stöd av sin flickvän sedan två år tillbaka som hjälper honom igenom sorgen, skriver The Mirror.

Publicerad: