Begravs inte utan hjärnan

avKarin Östman

NÖJE

Jordfästningen kan dröja upp till tre veckor

1 av 3 | Foto: Foto: Joe Caravetta/AP
VILAN FÅR VÄNTA Michael Jacksons hjärna är på undersökning, därför dröjer begravningen. Till när vet man inte..

LONDON. Begravningen stoppas – eftersom familjen inte tänker begrava Michael Jackson utan hjärna.

Det kan dröja tre veckor.

Samtidigt bråkar brodern Jermaine och mamman Katherine om vart stjärnan ska få sin sista vila.

Familjen Jackson är splittrad när det gäller valet av begravningsplats. De har fört livliga diskussioner i familjehemmet i Encino.

Jermaine: Neverland

På ena sidan står äldsta brodern Jermaine som tycker att det är självklart att Michael ska begravas på sin ranch Neverland.

– Det här är hans hem, det han har skapat. Varför skulle han inte vara här? Jag känner hans närvaro och jag älskar det, säger Jermaine till Daily Mirror.

”Det är smutsigt”

På andra sidan står familjens matriark Katherine som tycker att Neverland är nedsmutsat efter anklagelserna om sexuella övergrepp där.

En källa nära mamman säger:

– Michael lämnade Neverland för gott för att aldrig återvända.

Katherine och Michael stod varandra mycket nära och hon försöker nu skydda sin son även efter hans död, berättar källan för Daily Mirror.

– Jag vill att min mor kommer tillbaka hit och känner vad jag känner. Han (Michael) byggde det här stället med kärlek och du ser det och känner det, säger Jermaine.

Inget datum satt

Men inget datum är satt för begravningen eftersom familjen vill vänta tills hjärnan är tillbaka. Den har lagts i formalin för att den ska stelna och kunna undersökas. Enligt medicinska experter kan det ta upp till tre veckor innan den är tillräckligt hård för att undersökas.

ARTIKELN HANDLAR OM