Maria Montazami: ”Det tog över mitt liv att vara vän med henne”

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4 | Foto: Hollywoodfrun Maria Montazami med väninnan Mindy Bondurant.

NÖJE

De gjorde allt tillsammans och var ”Best friends forever” – men för alltid blev bara ett år.

Nu talar inte forna vännerna Maria Montazami och Mindy Bondurant med varandra. 

– Jag fick göra ett val och då valde jag min familj, säger Maria Montazami i säsongpremiären av TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar”.

I kvällens avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar” talar Maria Montazami, 47, för första gången ut om varför hon bröt med bästa vännen och grannen Mindy Bondurant, 49.

– Jag förlorade min kontroll och kunde inte riktigt bestämma över mig själv. Det tog över mitt liv att vara vän med henne, säger Maria Montazami i programmet.

”Det blev för intensivt”

De umgicks för jämnan, köpte hundar från samma kennel som de klädde i matchande kläder och köpte likadana bilar. Men tiden som bästa vänner är nu helt förbi.

– Ja, vi hade så himla kul. Vi var best friends forever i ett år, men det blev helt enkelt för mycket. Det blev för intensivt, förklarar Maria Montazami.

Under förra sommarens inspelning av TV3:s "Best friends forever" åkte de två vännerna på en Sverigeresa. Det blev droppen för vänskapen – efter 27 inspelningsdagar i Sverige bröt de två kvinnorna helt.

Valde familjen och inte vännen

– Det fanns många personer runt omkring mig som blev lidande. Jag kände att nu måste jag tacka för det blev för mycket och min familj tyckte inte om det. Jag fick göra ett val och då valde jag min familj, säger Montazami.

Inför nya säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar” har Montazami valt att gå vidare.

– Jag kommer att minnas henne med ett jättestort minne och pratar inte illa om henne. Tråkigt, men nu har jag gått vidare, säger hon.

”Svenska Hollywoodfruar” har säsongspremiär i kväll, tisdag, klockan 21 på TV3.

Publicerad: