Bieber spelade på bröllopsfest – för son till Asiens rikaste man

Tidigare arrangerat det dyraste bröllop i Indien

TT-AFP

Publicerad 2024-07-06

Justin Bieber har flugits in och spelat under bröllopsfirandet för sonen till Asiens rikaste man.

Runt 100 miljoner kronor ryktas han fått för uppträdandet, enligt indiska medier.

Justin Bieber, 30, är en av många högprofilerade kändisar som flugits in som underhållning när sonen till Asiens rikaste man, Mukesh Ambani, 67, gifter sig.

Tredagarsfesten för giftermålet mellan Anant Ambani, 29, och fästmön Radhika Merchant, 29, går av stapeln 12 juli men festligheterna pågår i en hel månad. Konserten hölls i fredagskväll.

Anant Ambani och Radhika Merchant

Tidigare haft fester med Rihanna och Katy Perry

Anant Ambani och Radhika Merchant har redan hunnit arrangerat extravaganta fester. Exempelvis en konsert med Rihanna i februari, där Facebook-grundaren Mark Zuckerberg och expresidenten Donald Trumps dotter Ivanka fanns med på gästlistan. I juni åkte paret på en fyra dagars kryssning på Medelhavet med Katy Perry, Backstreet Boys, Pitbull och Andrea Bocelli som underhållning.

Den kanadensiske popstjärnan Justin Bieber på scen i samband med en Formel 1-tävling i Saudi Arabien 2021.

Indiens dyraste bröllop – med Beyoncé på scenen

Anants far Mukesh Ambanis arrangerade Indiens dyraste bröllop redan 2018, då hans dotter gifte sig. Beyoncé spelade och festnotan landade på ungefär en miljard kronor.

Mukesh Ambani har en förmögenhet på över 1 000 miljarder kronor och är den elfte rikaste personen i världen, enligt Forbes lista över miljardärer. Han är även nära allierad till Indiens högernationalistiske primärminister Narendra Modi.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln