Simon och Sofia vinner ”Love Island Sverige” 2019

Vann 500 000 kronor i Sjuans kärlekssåpa

Tv-tittarna har sagt sitt.

Simon och Sofia är det ultimata kärleksparet i ”Love Island Sverige” 2019.

– Alltså vi vann, vad hände? säger Simon.

Allt låg i tv-tittarnas händer. Bara ett av fyra par kunde vinna och kamma hem priset på 500 000 kronor i kärlekssåpan ”Love island” 2019. När rösterna var räknade stod det klart att Sofia och Simon var paret som gått hem bäst bland tv-tittarna.

– Alltså vi vann, vad hände? säger Simon som innan beskedet inte trodde att de skulle vinna eftersom han och Sofia varit i huset kortare tid än de andra finalisterna.

Det fanns fortfarande ett visst orosmoment kring vad som skulle hända med vinstsumman, då bara en av dem fick ett kuvert med pengarna. Sofia, som fick kuvertet med 500 000 kronor, kunde välja att antingen behålla vinsten själv eller dela med sig av den. Ett beslut som enligt henne själv var enkelt att fatta.

– Jag väljer självklart att dela pengarna med Simon, säger Sofia.

Simon: ”Så otippat”

När Nöjesbladet når paret efter programmet befinner de sig på Korfus flygplats, på väg till Aten för att spendera en natt där innan de flyger hem till Sverige.

– Det känns helt sjukt. Så overkligt. Det var så otippat och vi hade själva inte koll på responsen från tittarna hemma, säger Sofia till Nöjesbladet efter programmet.

Ni kom in senare i huset än de andra finalisterna, tyckte ni det var rättvist att ni vann?

– Det är svårt att säga. Programmet går ut på att vara det ultimata kärleksparet, det handlar inte om vem som varit med längst. Folk gillade väl oss. Vi är bara tacksamma, helt enkelt, säger Simon.

Vad ska ni göra när ni kommer hem?

– Vi ska hem till mig och kolla på lite film, säger Simon.

– Och försöka träffa familj och vänner som vi saknat här, säger Sofia.

Sofia och Simon.
Sofia och Simon.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I andra avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar mjölkbonden Alexander varför han kände sig hjärntvättad under inspelningen.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN