Jennifer Åkerman avslöjar – så blir bröllopet

I april gifter sig Jennifer Åkerman med ”Walking Dead”-stjärnan Tom Payne.

Nu berättar hon om det kommande bröllopet för Nöjesbladet som kommer ha flera svenska inslag.

– Vi ska ha snittar med Janssons frestelse, dricka snaps och sjunga ”Helan går”.

Det var för drygt ett år sedan som artisten Jennifer Åkerman, 30, förlovade sig med ”Walking Dead”-stjärnan och ”Prodigal Son”-aktuella Tom Payne, 37, och för Nöjesbladet berättade hon om det romantiska frieriet som ägde rum i Los Angeles.

– Han gick ned på knä och sedan stod vi på Sunset Boulevard med tårar i ögonen.

”Ska verkligen bli jättekul”

I april är det äntligen dags för bröllop och när Nöjesbladet träffar Jennifer Åkerman på galapremiären av ”En del av mitt hjärta” där storasyster Malin Åkerman spelar huvudrollen berättar hon om den stora dagen.

– Vi kommer gifta oss i New York. Han jobbar där så det får bli så. Han har inte tid att åka iväg.

När vi pratade i samband med er förlovning sa du att ni planerade att gifta er på ett slott i England?

– Jag vet. Vi ville verkligen det men Tom jobbar nonstop i New York så vi hinner inte åka fram och tillbaka. Men det finns massa fina ställen i New York. Det blir i mitten av april, stället är inte hemligt men jag tror faktiskt inte att någon känner till det. Själva ceremonin kommer ske inomhus men vi kommer också vara utomhus och det kommer vara stora tält. Vi kommer bli 160 personer. Men det känns lagom, jag vill kunna se och prata med alla. Det ska verkligen bli jättekul, säger Jennifer Åkerman med ett leende och fortsätter:

– Klänningen är inköpt liksom ringarna och så. Man kan säga att ungefär 90 procent är klart.

Ska dricka snaps och äta Janssons

Jennifer Åkerman avslöjar att det kommer bli några svenska inslag under bröllopet.

– Vi ska ha snittar med Janssons frestelse, dricka snaps och sjunga ”Helan går” och kanske någon annan snapsvisa, säger Jennifer Åkerman och berättar att en och annan kändis också kommer dyka upp på bröllopet:

– Tom spelar ju in ”Prodigal Son”, så några därifrån kommer att komma. Det blir även några från ”Walking dead”.

Hur går känslorna inför bröllopet, är du nervös?

– Jag är nervös för att bli för emotionell och att jag börjar gråta och så. Både jag och Tom är väldigt känsliga av oss, så han känner likadant.

Kommer byta namn

Jennifer Åkerman har redan fattat ett beslut angående sitt framtida efternamn. Och hon kommer överge Åkerman för Payne.

– Men det kommer inte ske på en gång, för jag måste fixa med pass och sådant. Men sedan blir det samma efternamn. Det är charmigt och känns sexigt. Alltså, mrs Jennifer Payne, det är ju assexigt!

Är barn någonting ni drömmer om?

– Absolut, men vi har lagt det på is i cirka två år lite eftersom Tom jobbar så mycket. Men gud ja, det är vi verkligen sugna på. Jag älskar barn och Tom är också väldigt barnkär. Han vill nog ha barn tidigare än jag, men han är också sju år äldre. Men det spelar ingen roll hur gammal man är, huvudsaken är att man är engagerad och att tiden finns.

Publisert:

LÄS VIDARE