Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso: Vill förlova mig om två år

Berättar om framtidsplanen med Phillipe Cohen

Av: 

Hans Shimoda

Anna Shimoda

NÖJE

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är återigen ett par.

De längtar efter att såväl förlova sig som att bilda familj – men har allt annat än brådska med det.

– Vi har ju gjort slut så många gånger så det vore skrattretande om han skulle fria nu, säger Bianca Ingrosso.

Förhållandet mellan Bianca Ingrosso, 25 och Phillipe Cohen, 24 har varit och är en omskriven historia. Det har tagit slut vid flera tillfällen, men efter Bianca Ingrossos 25-årsfest på nyårsafton stod det klart att de återigen är ett par, och har så varit sedan några månader tillbaka. Phillipe Cohen höll ett kärleksfullt tal under kalaset där han bland annat refererade till Bianca Ingrosso som sin ”framtida fru”.

När Nöjesbladet träffar honom på premiären av svärmor Pernilla Wahlgrens nya show ”Pernilla Wahlgren har Hybris” berättar han om känslorna.

– Talet kom verkligen från hjärtat. Jag har inte friat ännu, men det är klart att Bianca är min framtida fru både i mitt sinne och i hjärtat. Vi känner däremot ingen stress utan simmar lugnt. Men vi är jättekära och lyckliga, det är perfekt.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso på premiären av Pernilla Wahlgrens show ”Hybris”.

”Klart vi vill förlova oss”

När Nöjesbladet sedan får en pratstund med Bianca Ingrosso ler hon stort när talet från 25-årsfesten kommer på tal.

– Det var så fint tal. Han har ju inte friat än, men vi vill inte gå för fort fram. Vi har ju gjort slut så många gånger så det vore skrattretande om han skulle fria nu. Men vi är väldigt trygga i det faktum att vi vet vad vi vill. Och vi måste ju först ha bott ihop ett tag, säger hon och fortsätter:

– Han bor hos mig, men har inte flyttat in på pappret. Phillipe har sin egen lägenhet runt hörnet. Men det är klart vi vill förlova oss i framtiden och jag har berättat för honom att jag gärna skulle vilja ha det si och så. Om två år kanske jag skulle vilja att det blev så, men vi är väldigt kära och lyckliga nu. Vi har i och för sig alltid varit det, men så har det inte passat i tiden och vi har gått skilda vägar ett tag. Men vi har alltid hittat tillbaka till varandra.

Hoppas på barn

Var är det bäst med Phillipe?

– Åh! Det är så jäkla mycket. Han är väldigt rolig, lugn och trygg. Och så är han en jävel i sängen. Haha, bara skoja. Men han har också varit med mig innan jag blev känd på det här sättet. Jag tror faktiskt att han och Benjamin känner mig bäst av alla. Så jag kan vara helt mig själv med Phillipe. 

För husfridens är det nog klokt om du säger att han är snygg också.

– Men, ja! Han är ju skitsnygg!

Blir det barn efter ett eventuellt framtida giftermål?

– Om man kan bli gravid, det vet man inte. Men om fem år vill jag nog ha gift mig, ha ett barn och kanske ett till på väg.

ANNONS

Ellos erbjuder 30% rabatt* på dyraste varan, gäller på fler än 500 varumärken. Din kod: 455709

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Bianca Ingrosso

LÄS VIDARE

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är sambos

ÄMNEN I ARTIKELN

Bianca Ingrosso

Wahlgrens värld

Pernilla Wahlgren