Molly Sandén: Därför tog det slut med Danny

Berättar om uppbrottet

De var ett par i sex år.

Nu berättar Molly Sandén varför hon och Danny Saucedo gjorde slut.

– Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, säger hon till Dagens Nyheter.

Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 33, växte ifrån varandra.

I en intervju med Dagens Nyheter delar Molly med sig av orsaken till att hennes och Dannys relation tog slut.

Artisterna blev ett par i början av 2013 men i mars i år bekräftade Molly Sandén att de brutit upp när hon gästade radiokanalen Mix Megapol.

Bestämde hur de skulle berätta

– Jag ville vara någon för honom innan jag viss­te vem jag ville vara för mig själv. Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge. Och jag kände mig inte längre som jag gjorde när vi blev tillsammans, säger Molly Sandén till Dagens Nyheter.

Efter att de hade gjort slut kom Molly och Danny överens om hur de skulle offentliggöra sitt uppbrott. Men det blev inte som de tänkt sig.

– Det är klart att vi har pratat om det, när vi skulle gå ut med det och hur. Men sedan blev det inte som det var planerat ändå.

”Båda tycker att det var rätt”

På sin nya skiva ”Det bästa kan­ske inte hänt än” avhandlar Molly Sandén uppbrottet. Hon har inget emot att Danny eventuellt gör samma sak på sitt nästa album.

– Nej, han har ju rätt att berätta sin sida av his­torien också. Det är ingen tävling, jag vill honom bara väl. Vi har försökt sköta det så snyggt som möjligt, och båda två tycker att det var rätt att göra slut.

Publisert:

LÄS VIDARE