Edvin Ryding

Edvin Rydings oväntade ord om Young royals: ”Jag ska göra annat”

Oklar framtid för Netflix succéserie

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

”Young royals”-fans tycks få nöja sig med två säsonger av succén – åtminstone med Edvin Ryding i huvudrollen.

I ”Sommar i P1” antyder han att han är färdig med sin kungliga roll i serien.

– Jag ska ju göra mer, annat, säger han.

Serien blev en omedelbar succé när den släpptes i 196 länder över hela världen samtidigt 1 juli 2021.

En andra säsong av ”Young royals” är inspelad och kommer att släppas på Netflix i november. Men sen tycks det vara stopp. Åtminstone att döma av Edvin Rydings, 19, sommarprat.

Precis ett år efter premiären för ungdomsserien där Ryding spelar prins Wilhelm som blir förälskad i Omar Rudbergs Simon, en skolkamrat från arbetarklassen med invandrarbakgrund, tycks han stänga dörren för att spela in fler avsnitt av serien.

– Nu kommer framtiden. Jag kommer kunna ta mig an vad jag vill om jag jobbar hårt för det. ”Young royals” kommer finnas med som en parameter i mitt liv länge, länge, säger han i ”Sommar i P1”.

I ”Sommar i P1” antyder han att han är färdig med sin kungliga roll i serien.

Ryding: ”Jag vet vart jag vill”

Så fortsätter han:

– Men jag knyter också ihop säcken kring prins Wilhelm nu. Jag ska ju göra mer, annat.

Beskedet lär komma som en chock för alla de fans som förälskat sig i Rydings och Rudbergs karaktärer, där vissa fans till och med har tatuerat in duons ansikten på sina kroppar.

Edvin Ryding ägnar sitt sommarprat åt att återberätta hur hans liv förändrats efter den omedelbara succén med ”Young royals”.

Hur han plötsligt fick 1,8 miljoner följare på Instagram, skräcken han kände när han förföljdes av ett 30-tal fans vart han än gick under en semesterresa i Paris och hur han tvingats skapa ”åtgärdsplaner” för hur han ska agera om det blir för mycket folk omkring honom. Men också tacksamheten för genombrottet och fansens uppmärksamhet.

– Effekten av ”Young royals” påverkar mig mycket i dag, fortfarande. Framför allt för att jag har lärt mig väldigt mycket av det. Jag har lärt mig vart jag drar mina gränser och jag har lärt mig mest om vikten av att stanna upp och reflektera. Jag vet vart jag vill, jag tror att jag vet hur jag ska ta mig dit, säger han i ”Sommar i P1”.

Managern: ”Ingen skulle bli gladare”

Aftonbladet har sökt Edvin Ryding om det ”Young royals”-besked han tycks lämna i sitt sommarprat. Hans producent för ”Sommar i P1”, Henrik Johnson, väljer att tona ner Rydings ord:

– Han menar att inget ”Young royals” är planerat och han har ingen skola som binder honom. Allt är öppet och fritt. Inga beslut tagna, säger han.

Edvin Rydings manager Agneta Thulin hänvisar först alla frågor om framtiden för ”Young royals” till Netflix, men efter att Aftonbladet sökt streamingjättens svenska representanter hör hon av sig igen och väljer också att tona ner Edvin Rydings ord om framtiden i ”Young royals”:

”Jag har haft kontakt med Netflix. För att inga missförstånd ska uppstå: Ingen skulle bli gladare än Edvin om det eventuellt görs en tredje säsong”, skriver hon i ett sms.

ANNONS

Hitta dina favoriter bland hundratusentals ljudböcker - prova Nextory gratis i 30 dagar!

Extern länk från Nextory

Gå till kampanjen

Publisert:

LÄS VIDARE

”Clark” – detta är sanning och lögn i Netflix tv-serie

ÄMNEN I ARTIKELN

Edvin Ryding

Sommar i P1

Young royals