”Gift vid första ögonkastet”-Sofia har hittat kärleken

avJakob Meijer

1 av 3 | Foto: SVT
Sofia Lundblad och Magnus Bergquist har skilt sig.

Det höll inte för Sofia Lundblad och Magnus Bergquist i ”Gift vid första ögonkastet”.

Men nu har en av dem hittat en ny kärlek.

– Jag är kär, säger Sofia Lundblad till Nöjesbladet.

1 av 3

Sofia Lundblad, 31, och Magnus Bergquist, 32, fattade tycke för varandra direkt i årets säsong av ”Gift vid första ögonkastet”. Kärleken blomstrade, och paret valde att fortsätta tillsammans efter programmet. Men när kamerorna slutat filma förstod de snart att det inte skulle hålla.

Några månader innan sista programmets sänts valde de att gå skilda vägar.

I en intervju med Nöjesbladet, strax efter säsongsavslutningen, sa Sofia Lundblad att hon var singel. Men nu, knappt en månad senare har hon träffat en ny.

Instagram har hon lagt upp en bild på sig själv och sin pojkvän, Kristoffer Hindhammar, 33, SVT-producent och tidigare medarbetare på Aftonbladet.

”Har varit ett intensivt år”

Nöjesbladet når Sofia Lundblad, dagen efter att paret varit på bröllop. Den här gången var det inte hennes eget. Hon är fåordig när det kommer till hennes nya pojkvän.

– Jag har bjussat så mycket på mitt privatliv. Jag kan mest bara bekräfta att jag och Kristoffer är ihop, säger hon.

Sofia Lundblad trodde aldrig hon skulle bli kär igen så snart efter programmets slut.

– Absolut inte, det trodde jag verkligen inte. Jag var ganska beredd på att det skulle ta tid att hitta någon som jag skulle falla för. Det har varit ett väldigt intensivt år. Men när man minst anar det så...

Skickar en passning till experterna

I sitt Instagraminlägg skriver hon: ”När man själv får välja”. En uppenbar passning till ”Gift vid första ögonkastet” där deltagarna paras ihop av experter.

Vad är att föredra, ”Gift vid första ögonkastet” eller att träffa någon man väljer själv?

– Om man får chans att träffa någon i verkligheten och det säger ”klick” för båda samtidigt är det en väldigt häftig känsla.

ARTIKELN HANDLAR OM