Sista texten: Är lyckligare än någonsin

Polisen har finkammat hemmet i jakt på ledtrådar

LONDON. Polisen har finkammat hennes hem i jakten på svar.

Men Peaches Geldofs död beskrivs fortfarande som ”plötslig och oförklarlig”.

Nu hoppas de att obduktionen ska lösa mysteriet.

Inga synliga skador, droger, självmordsbrev eller misstankar om brott.

Peaches Geldofs död är fortfarande ett mysterium. Och i sin sista krönika berättade skribenten att hennes liv aldrig varit bättre.

”Jag är lyckligare än någonsin”, skrev hon i mammamagasinet Mother & Baby som publicerades i går, skriver Evening Standard.

Ett rättsmedicinskt team sökte under tisdagen igenom hemmet med två sniffhundar. Polisen ska enligt en granne ha tagit bort en sittgräsklippare, berättar en granne för The Sun.

Ärendet lämnas vidare

Orsaken till tvåbarnsmammans död behandlas fortfarande som ”oförklarlig och plötslig”, uppger polisen i Kent – som snart lämnar ärendet vidare.

– Eftersom det klassas som ett icke-misstänkt dödsfall och det inte är någon kriminalutredning så kommer vår inblandning i detta att trappas ner så fort vi lämnat en rapport till utredningsdomaren, säger en talesman på polisen i Kent till Nöjesbladet.

Han berättar att polisen fortfarande är i kontakt med de som klockan 13.35 i förrgår larmade om ”oro för en kvinnas välmående”.

– Det var inget anonymt samtal, vi har pratat med personen som ringde in från början, säger han.

– Vi känner till dem och vi har upprätthållit en kontakt med dem lika mycket som vi pratat med alla andra nödvändiga.

”Bob är förkrossad”

Tillsammans med parets söner var maken Thomas Cohen på besök hos sina föräldrar när Peaches Gelfdof hittas död, uppger Daily Mail i dagens tidning.

Bob Geldof, 62, som var i USA när dottern dog, flög i går tillbaka till England. En källa nära familjen säger till The Sun:

– Bob är uppenbarligen för förkrossad för att fungera normalt. Fifi har varit hans klippa. Hon är hans äldsta dotter och anser det vara hennes roll att ta alla igenom denna tunga tid.

”Alla älskade henne”

I dag inleds obduktionen av Geldof på ett sjukhus i närheten av hennes och maken Thomas Cohens hem, skriver The Guardian.

Enligt lokala myndigheter i Kent kommer undersökningen, som kan ta flera veckor, att avgöra om det blir en vidare polisutredning.

Medan kända och okända fans från hela världen sörjde på internet lämnade grannarna i engelska Wrotham i går blombuketter utanför 25-åringens tiomiljoners hem, skriver The Guardian.

– Det är bara tragiskt att hennes två söner inte kommer att växa upp med henne. Alla på dagiset älskade henne och vi beundrade alla hur hon uppfostrade sina barn, säger Kimmy Milham, 30, till tidningen.

Peaches begravning kommer förmodligen ske i St Marys Kyrka i Davington, Kent. Där blev Peaches döpt, gift och tog där även farväl av sin mamma Paula, skriver The Sun.

Aftonbladet nöje: Yates liv en ond saga
Publisert: