Stjärnorna sörjer Peaches Geldof

Peaches Geldof hittades död i sitt hem under måndagen.

Nu delar kändisarna med sig av sin sorg.

– Det är fruktansvärt, säger ABBA-ikonen Björn Ulvaeus.

Familjen gick snabbt ut och förklarade sin stora sorg.

Nu följer stora delar av kändisvärlden efter.

Modellen och programledaren Peaches Geldofs död, vid en ålder av 25, har skapat svallvågor av känslor.

Under måndagskvällen hyllades ABBA på gruppens 40-årsjubileum i London. Då uttryckte Anni-Frid Lyngstad och Björn Ulvaeus sin sorg efter beskedet om Peaches Geldofs död.

– Det är väldigt sorgligt. Vi vet inget mer än vad vi hörde på nyheterna. Vi har själva barn och våra tankar går till honom (Bob Geldof, reds anm). Det är fruktansvärt, säger Ulvaeus enligt Reuters.

”Är otänkbart”

På sociala medier strömmade kondoleanserna in, skriver E!.

– Mina tankar är med Geldofs under den här avskyvärda tiden. Jag hoppas de får sörja i frid. Peaches, vila i frid vackra flicka", skriver artisten Lily Allen.

Kändiskocken Jamie Oliver:

– Väldigt tråkigt att höra om den sorgliga förlusten av 25-åriga Peaches Geldof. Tankar och kärlek till hela hennes familj, skriver han.

Sharon Osbourne uppger att hon är ”förkrossad”.

– Min respekt och mina kondoleanser till Geldof-familjen. Vad de måste gå igenom nu är otänkbart, skriver hon.

Även artisten Ellie Goulding påverkades av dödsbeskedet.

– Även om du tror att du har räknat ut allt finns det vissa saker som inte kan förklaras eller förstås. Två vackra barn. Vila i frid, Peaches, skriver hon.

Lämnade två barn efter sig

Modellen och programledaren Peaches Geldofs föräldrar är legendariske musikern Bob Geldof och tv-personligheten Paula Yates, som dog av en överdos 2000.

Pappa Bob Geldof var förkrossad över dödsfallet som av polisen beskrivs som ”oväntat och plötsligt”. Inget brott misstänks ligga bakom hennes död.

– Peaches är död. Vår sorg är obeskrivlig. Hon var den vildaste, roligaste, smartaste, vitsigaste och den tokigaste av oss alla, säger han.

Peaches Geldof var gift och hade två söner, som föddes 2012 och 2013. Hennes make, musikern Thomas Cohen, gav ett uttalande under måndagen.

– Min älskade hustru Peaches avgudades av mig och hennes två söner Astala och Phaedra. Jag ska se till att deras mamma alltid kommer att finnas i deras hjärtan, säger han.

Publisert: