Bonde-Marcus och Erica berättar om sina hemliga kärleksmöten

”När de andra lagt sig sprang jag ut till honom”

Reporter: Stina Dahlgren

Publicerad:
Uppdaterad:

Under hela inspelningen av ”Bonde söker fru” smög de med sin kärlek.

Nu avslöjar Marcus Sjöberg och Erica Mahnkopf hur hon och Marcus Sjöberg gjorde för att hålla allt hemligt.

– När de andra tjejerna hade gått och lagt sig sprang jag ut till honom, säger Erica.

1 av 5 | Foto: Från ”Bonde söker fru” i TV4.

Marcus Sjöberg, 39, berättar i kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru” hur han och Erica Mahnkopf, 27, har smugit med hemliga kärleksmöten. Nu berättar Erica hur deras möten kunde ske utan att någon upptäckte dem.

– De andra tjejerna delade sovrum och jag fick ju ett rum för mig själv så det gjorde saken mycket lättare.

Det ingen heller visste var att Erica och Marcus hade haft kontakt innan inspelningarna.

– Vi hade skrivit på Facebook och han sa att han inte hittade något intressant i brevhögen. “Söker inte du så vill jag inte spela in” sa han till mig då. Sedan fortsatte vi bara att skriva med varandra.

Vågade inte berätta

Första gången de träffades låtsades de att de inte kände varandra. Och när Erica sedan kom till gården fortsätte de att smyga.

– Jag hade varit i huset i 30 minuter när jag fick en puss och sedan var det kört. Det var på ovanvåningen så ingen såg, säger hon.

Därefter fortsatte romansen, men de vågade inte berätta för varken tjejerna eller produktionsbolaget vad som egentligen hände.

– På dagarna kunde vi inte visa vad vi kände och vi kunde inte prata som vanligt. Så redan första natten gick jag in till honom för att få prata lite, och det blev vår stund, säger Erica.

Hemliga möten i ladugården

Efter några dagar började dock de andra misstänka något. Malin Sundberg, som var där för att vinna Marcus kärlek, tog Erica åt sidan.

– Hon frågade om jag hade varit inne hos Marcus den natten. Då blev jag helt kall och kände att jag inte ville ljuga, men jag vågade inte berätta sanningen. Så jag svarade att jag hade sprungit på toaletten väldigt mycket och att det nog var det hon hade hört, berättar Erica.

Då de blev rädda för att bli påkomna fick istället kärleksmötena ske ute i ladugården.

– Marcus jobbade där på kvällarna. När de andra tjejerna hade gått och lagt sig sprang jag ut till honom. Jag är ju inte dum, säger Erica Mahnkopf.

”Bonde söker fru” sänds på TV4 onsdagar klockan 20.00.

Publicerad: