Lindsay kan åka i fängelse

NÖJE

Struntade i domstolsförhör – häktningsorder utfärdad

Lindsay Lohans dagar i frihet kan vara räknade.

Skådespelaren infann sig nämligen inte vid ett obligatoriskt domstolsförhör i Los Angeles – istället var hon i Cannes och festade.

Nu har en domare fått nog och utfärdat en häktningsorder mot den 23-åriga skådespelaren, som riskerar ett halvår i fängelse.

Foto: Lohan riskerar fängelse.

Lohans vara eller icke vara i rätten har varit en följetong hela veckan. Under torsdagen skulle hon nämligen infunnit sig i domstolen för en förhandling om de rättsliga efterspelen till en rattfylla hon tidigare dömts för.

Stulet pass

Men Lindsay dök aldrig upp. Hon stannade i Cannes, där hon synts på flera vimmelbilder, hårt festande

Som ursäkt uppgav Lohan att fått sitt pass stulet och därför inte kunnat ta sig hem till Los Angeles i tid. Men enligt uppgifter som Tmz påstår sig tagit del av, har Lohan inte polisanmält någon stöld till polisen i Cannes, och hade inte heller bokat någon biljett hem.

Kan gripas på flygplatsen

Domaren Marsha Revel lät sig heller inte övertygas – nu riskerar Lindsay Lohan att gripas så fort hon sätter sin fot på amerikansk mark.

Men hon kan få vara på fri fot mot 100 000 dollar i borgen, förutsatt att hon inte dricker någon alkohol, genomgår regelbundna drogtester och dessutom bär en så kallat SCRAM (en apparat, buren runt vristen, som mäter drog- och alkoholnivåer), skriver People.

Lindsay väntas tillbaka i Los Angeles i morgon, fredag, skriver Tmz.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!