Riskerar fyra års fängelse

avMikael Hellmyrs

NÖJE

Tappade
kokainpåse
framför polis

Foto: All over Press
Här grips Paris Hilton efter att polisen hittat kokain i hennes bil.

Paris Hilton skulle plocka fram ett läppstift – men råkade få med en påse kokain.

Påsen föll ner framför fötterna på poliserna som grep henne.

Nu riskerar skandaldrottningen fängelse.

Foto: AP

– När Paris Hilton skulle ta ut läppstiftet ur väskan ramlade det ut en påse kokain, säger polisen John Sheahan till AP.

Det var i fredagskväll som Paris Hilton, 29, kom åkande i en svart Cadillac Escalade i Las Vegas tillsammans med pojkvännen. Polisen stoppade fordonet hon färdades i eftersom de tyckt sig se marijuanarök sippra ut från fönstret.

Hade kokain på sig

Det visade sig att Paris Hilton inte hade rent mjöl i handväskan. Enligt bland andra nyhetsbyrån AP hade Paris Hilton en mindre mängd kokain med sig i bilen.

– Poliserna påträffade en drog på Hilton som senare visade sig vara kokain, säger Marcus Martin, talesman vid Las Vegas-polisen, till AP.

Paris Hilton arresterades och fördes till Clark County jail. Hon försattes på fri fot tidigt på lördagsmorgonen, men är fortsatt misstänkt för narkotikabrott. Hon kan nu dömas till villkorligt med skyddstillsyn. Men om Paris Hilton begår ett nytt övertramp riskerar hon upp till fyra års fängelse, rappporterar AP.

Notorisk festprisse/trubbelmakare

Detta är inte första gången som Paris hamnat i blåsväder efter att ha kopplats samman med droger och haffats av lagens långa arm.

Senaste gången Paris Hilton var i närkontakt med polisen var under Sydafrika-VM när hon under en match mellan Holland och Brasilien misstänktes för att ha rökt marijuana. Det visade sig dock att det var en av hennes väninnor, Jennifer Rovero, som hade tagit med sig drogerna och Paris Hilton släpptes – med en ursäkt från polisen. Paris Hiltons advokat, David Chesnoff, säger till AP att han fortfarande samlar fakta kring gripandet.

– Jag uppmanar folk att vara försiktiga med att dra några slutsatser, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!