Brigitte Nielsen, 54, har fött sitt femte barn

avMathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

I maj avslöjade Brigitte Nielsen, 54, att hon väntade sitt femte barn.

Efter en speciell bild började danska medier spekulera om allt var en bluff.

Men i fredags födde fotomodellen en flicka, skriver People.

I slutet av maj avslöjade den danska skådisen och fotomodellen Brigitte Nielsen, 54, på sin Instagram att hon är med barn.

Dagar senare lade hon upp en ny bild på sig själv, iklädd svart klänning och till synes utan gravidmage.

”Jag antar att svart gör att man ser smalare ut”, skrev hon med en skämtsam emoji.

Därmed var spekulationerna i full gång – och många fans misstänkte att allt rörde sig om en bebisbluff.

Men nu kan People berätta att graviditeten i allra högsta grad var på riktigt – och i fredags födde Brigitte Nielsen sitt femte barn.

– Vi är överlyckliga över att välkomna vår vackra dotter in i våra liv. Det har varit en lång resa och så värt det. Vi har aldrig varit mer förälskade, säger föräldrarna exklusivt till People.

Brigitte Nielsen och maken Mattia Dessi, 39, välkomnade dottern till världen i Los Angeles. Enligt People ska flickan heta Frida.

1 av 2 | Foto: STELLA PICTURES
Brigitte Nielsen och maken Mattia Dessi.

Brigitte inledde sin karriär som modell redan i högstadiet, och har bland annat arbetat för märken som Armani och Versace.

Som 20-åring bytte hon bana, och satsade på en karriär som skådespelare i Hollywood. När hon spelade in filmen Cobra träffade hon sin framtida make, Sylvester Stallone. Hon spelade även mot honom i filmen Rocky IV. De var gifta i två år.

Brigitte Nielsen gifte sig med Mattia Dessi 2006. Äktenskapet är hennes femte i ordningen. Det nyfödda barnet är parets första gemensamma. Brigitte Nielsen har fyra söner sedan tidigare: Julian 34, Killian, 28, Douglas, 25, och Raoul, 23.

Publicerad:

ARTIKELN HANDLAR OM