Eurovision song contest 2016

Justin Timberlake gör två spelningar på ESC

avHelena Trus

Källa: Gör även spelning på fredagen

Grattis alla fans!

Världsstjärnan Justin Timberlake gör hela två spelningar för Eurovision-publiken.

– Han spelar även på genrepet inför publik på fredag kväll, säger en källa med insyn.

I veckan blev det känt att världsstjärnan Justin Timberlake gör ett exklusivt uppträdande i Eurovision song contest-finalen på lördag, inför flera hundra miljoner tv-tittare.

Låten som han ska uppträda med är ”Can't stop the feeling”, som släpptes förra veckan och är ledmotivet till filmen ”Trolls”.

Timberlake, som landar på svensk mark på fredag, får inte många timmar ledigt i den svenska huvudstaden tillsammans med sin fru Jessica Biel och sonen Silas, som redan är i Stockholm. Enligt Nöjesbladets källor kommer han att överraska publiken och uppträda även i morgon kväll på genrepet inför publik i Globen.

Justin Timberlake är just nu i Cannes i Frankrike för att promota ”Trolls” under filmfestivalen, filmen som har premiär i höst. Han är upprymd inför spelningarna.

– De frågade om jag ville vara med och sa att ingen tidigare har gjort det, förutom artister som är med i tävlingen. Så jag sa vi gör det, säger han till USA Today.

– Det kommer bli kul, det är galet, visst? Det är en galen, galen tävling. Jag ser faktiskt fram emot hur stort det är, säger han.

I år blir dessutom första gången som amerikaner kommer att kunna se Eurovision Song Contest live. Tävlingen kommer att sändas via tv-bolaget Viacoms HBTQ-kanal Logo, som finns tillgängligt i 50 miljoner hem i USA.