Veronica Maggio: ”Har alltid dumpat”

avLinn Elmervik

Popstjärnan talar ut om sina avslutade förhållanden

1 av 3 | Foto: CAROLINA BYRMO

Hon slog igenom med en låt om att bli dumpad.

I verkligheten har Veronica Maggio, 35, avslutat nästan alla sina relationer genom att själv göra slut.

– Det finns så många anledningar till det, säger hon i Fördomspodden.

Veronica Maggio har behandlat ämnet kärlek i otaliga låtar, men alltid hållit de privata detaljerna utanför offentlighetens ljus.

I Cafés podcast Fördomspodden bjuder popstjärnan på lite mer än vanligt om sitt kärleksliv och sina relationer. Popstjärnan berättar att hon alltid varit den som dumpat sina pojkvänner när förhållandena har tagit slut.

– Ja, dessvärre så har jag alltid varit det. Jag har blivit dumpad en gång. Det var fruktansvärt, säger hon.

Varför det har blivit så är inte glaskart.

”Vill inte lämna i stället för att bli lämnad”

– Varför jag lämnar skeppet? Åh gud, det finns ju så många anledningar till det. Svaret är väl kanske snarare varför jag inleder relationer med en viss typ av människor. Varför jag är som jag är överlag. Men det har inte att göra med att jag vill lämna i stället för att bli lämnad, det finns ingen sån aspekt, säger hon.

Efter uppbrottet med pojkvännen och kollegan Oskar Linnros släppte Veronica Maggio albumet ”Satan i gatan”. Linnros släppte i sin tur skivan ”Vilja bli”, och det har spekulerats i att flera av låtarna på skivorna handlar om deras relation.

”Ville inte vara schyssta”

I Fördomspodden får Maggio frågan om hon och Linnros skickade låttexterna till varandra i förväg för att vara snälla.

Så var det inte.

– Ett: vi pratar aldrig med varandra. Två: Vi skickade inte låttexterna till varandra, vi ville inte vara schyssta, säger hon.

I dag är Veronica Maggio tillsammans med producenten och kollegan Klas Gullbrand, 36. Hon har sonen Bosse, 5, från ett tidigare förhållande med musikern Nils Tull, 35.

ARTIKELN HANDLAR OM