Fredrik Hallgrens vändning efter skilsmässobeskedet

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
1 av 2 | Foto: Shimoda media
Fredrik Hallgren

I juli gick Fredrik Hallgren ut med att han och hustrun Annie hade beslutat sig för att gå skilda vägar. 

Nu öppnar ”Bonusfamiljen”-stjärnan upp för en återförening.

– Vi tycker om varandra och det är en bra grund. Och jag vill inte separera, säger han till Nöjesbladet.

Fredrik Hallgren, 44, har gjort succé som karaktären ”Martin” i Felix Herngrens hyllade SVT-serie ”Bonusfamiljen”. I serien är han skild från Lisa (Vera Vitali) och i juli blev dikten tyvärr verklighet när han gick han ut på Facebook och sökte lägenhet eftersom han skulle skilja sig från sin fru Annie, 35.

”Det är ju lite skyndsamt då det inte är optimalt för oss i det här läget att fortfarande husera under samma tak”, skrev han inlägget.

När Nöjesbladet träffar Fredrik under lanseringen av julens familjefilm ”Sune vs. Sune” där han har tagit över Morgan Allings roll som pappa Rudolf, berättar han att det kanske inte är helt kört.

– Jag har fortfarande inte hittat något boende, men vi går och pratar med en terapeut så vi får se. Kanske hittar vi tillbaka till varandra, jag hoppas det, inte minst för barnens skull, säger Fredrik och fortsätter:

– Vi tycker om varandra och det är en bra grund. Och jag vill inte separera!

Tagit tag i relationen

Anledningen till att Fredrik och Annie haft det tufft är inte bara att de har småbarn, något som kan tära på det bästa förhållandet. De har även haft det jobbigt med sitt hus.

– Förra julen fick vi en fuktskada i köket och den här julen hade vi plötsligt vatten i hela källaren efter en läcka så vi har haft ett tufft år. Det är lite huset som Gud glömde, så det är inte bara småbarnsåren som har tärt på relationen. Det har varit tufft, förklarar Fredrik.

De har med andra ord varit tvungna att ägna sig åt allt annat än varandra, men nu har de alltså tagit tag i sin relation.

– Jag tycker det är moget och jag hoppas verkligen det landar väl.

Vill inte kopiera

I jul kan Fredrik alltså bli folkkär på riktigt som Sunes pappa. Och han försöker att inte kopiera sina föregångare Morgan Alling och Peter Haber.

– Jag försöker tänka bort det gamla. Tonen i den här filmen är lite varmare, mer familjär och inte lika mycket slapstick. Men Rudolf är fortfarande lite osäker och mina barn är stolta. Vi har ju kollat på gamla ”Sune”-filmer, men de är mest peppade att på premiären och att gå på röda mattan, säger han och skrattar.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM