De är årets kärlekspar i ”Paradise hotel”

Blev kära inför tv-kamerorna – nu bor Nina och Marcelo ihop

avTorbjörn Ek

NÖJE

De träffas inför tv-kamerorna – och hånglar redan i första avsnittet.

Efter ”Paradise hotel” har Nina Glimsell Udovicic och Marcelo Peña blivit sambos.

– Det är ändå lite kul att man har det dokumenterat, men lite jobbigt också, vissa saker vill man inte ha med, säger Nina.

De går in i ”Paradise hotel” som singlar.

Men sedan inspelningen av höstens säsong avslutades har Nina Glimsell Udovicic, 24, och Marcelo Peña, 27, blivit sambos.

– Om det var just där inne vi fann varandra eller på utsidan, det återstår för er att se, säger Marcelo och försöker vara hemlighetsfull.

”Var riktigt porrig”

Men redan i första avsnittet, som visades för pressen i fredags, hånglar de med varandra.

– Det jag kan säga är att jag och Nina klickade ganska fort.

Ni hånglar ju i första programmet, hur ”ganska” fort kan det gå?

– Det var ganska svart i huvudet där. Jag hade fått i mig en och annan tequila men jag är glad för det. Det var jäkligt trevligt, jag tyckte att hon såg bra ut när jag kom in och var riktigt porrig så det var win för mig, säger Marcelo och skrattar.

Nu stålsätter de sig för att låta tittarna följa hur kärleken utvecklas inför tv-kamerorna.

– Det kommer vara en ren bergochdalbana, en skräck-bergochdalbana att folk kommer se hur allt blir. Det kommer vara långt ifrån perfekt. Men det är ändå lite kul, om man ser det positiva, att man har det dokumenterat, men lite jobbigt också, vissa saker vill man inte ha med, säger Nina.

Mycket drama?

– Väldigt mycket drama. Det kommer vara tufft att se om allting för nu har man gått vidare från allting och nu ska allting upp igen.

1 av 3 | Foto: Veronica Kindblad
Marcelo Peño och Nina Glimsell Udovicic.

”Har flyttat hem till mig”

Höstens säsong av ”Paradise hotel” spelades in tidigt i våras. Marcelos och Ninas följare i sociala medier har sedan dess successivt kunnat se att att de båda blivit ett par. Och nu bor de ihop.

– Nina är från Göteborg men hon har flyttat hem till mig efter ett tags dejtande. Så hon bor i Stockholm nu, säger Marcelo.

Han skrattar lite över sin presentationsvideo i ”Paradise hotel” där han beskriver sig själv som en ”fuckboy” som inte vill ha något förhållande.

– Jag var singel när jag kom in, så jag står fortfarande för det, sen får ni se om Nina är den enda som jag hookar med där inne eller om det springs runt. Men jag kan säga att det blir mycket drama i alla fall. Mycket tjafs och en härlig kärlekshistoria, säger han.

”Paradise hotel” sänds på TV3 måndag till onsdag med premiär 3 september.

Stjärnorna som gift sig 2018 01:01
ARTIKELN HANDLAR OM