Dr Phil i kaosintervju – med Nick Gordon

NÖJE

Trailer släppt för mötet med Bobbi Kristinas sambo

1 av 7

Bobbi Kristinas pojkvän Nick Gordon trodde att han skulle intervjuas av Dr Phil.

Det visade sig vara ett ingripande av hans mamma.

– Jag vill att du checkar in på rehab direkt, säger Dr Phil i en ny trailer för programmet.

En trailer har släppts för avsnittet av ”Dr. Phil” där Bobbi Kristina Browns pojkvän Nick Gordon medverkar. Vad Gordon trodde skulle vara en djuplodande intervju visade sig vara en ”intervention”, det vill säga ett ingripande av Gordons mamma som med hjälp av Dr Phil vill få sonen att lägga in sig på rehab.

– Jag är färdig med den här intervjun, säger Nick Gordon i trailern som nu visas inför programmet.

”Död inom en vecka”

Sedan stormar han ut ur rummet. Under inspelningen ska Gordon bland annat ha pratat om att han kanske begår självmord i fall Bobbi Kristina inte klarar sig ur koman hon fortfarande ligger i. Gordons mamma ska under inspelningen ha sagt att hennes son är allvarligt deprimerad och att han missbrukar droger.

– Om din son lämnas ensam kommer han att vara död inom en vecka, säger Dr. Phil till mamman i trailern.

En gråtande Nick Gordon, som även ska ha varit alkohol- eller drogpåverkad under inspelningen av programmet, bryter ihop.

– Jag hatar Bobby Brown! Jag saknar Krissy och Whitney så mycket!, utbrister Gordon.

Kritiserar Dr Phil

Efter att avsnittet spelats in postade Bobby Browns syster Leolah Brown ett inlägg på Facebook där hon kritiserar Dr Phil. Hon skriver att Nick Gordon är under utredning för mordförsök på hennes brorsdotter Bobbi Kristina och att tills utredningen är avslutad borde ingen ge Gordon en plattform för att vända situationen till sin fördel.

Bobbi Kristina hittades medvetslös i ett badkar i hemmet den 31 januari. Hon är fortfarande försatt i koma på ett sjukhus i Atlanta.

ARTIKELN HANDLAR OM