Dilbas hårda motattack

NÖJE

Sågar Bert Karlsson: Han startar rasseparti & gnäller

Foto: Foto: Ulf höjer
Slår tillbaka Efter gårdagens påhopp svarar nu Dilba på Bert Karlssons anklagelser: ”Jag förstår att det är tufft för Bert att det finns artister med integritet och krav”.

Luleå. Efter Bert Karlsson attack – nu slår Dilba tillbaka.

Och det hårt.

– Ena dagen startar han ett rasseparti och andra dagen står han och gnäller på artister för att de har krav. Who cares? säger sångerskan om skivbolagsbossen.

Nöjesbladet i går.

I Nöjesbladet i går gick Bert Karlsson, 65, till angrepp mot Dilba, 39.

Anledningen var att hon skulle ha tagit hjälp av skivbolaget Warner för att komma med i Melodifestivalen, därefter krävt ”overkliga belopp” och sen i stället gått över till X5 music group.

Ett beteende som enligt Bert Karlsson, som jobbar för Warner, både var ”omoraliskt” och att likställa med ”jävla divafasoner”.

Nu ger Dilba svar på tal.

Och det ordentligt.

”Ett föredöme”

– Jag förstår att det är tufft för Bert att det finns artister med integritet och krav. Jag är en businesswoman, tough shit om inte han kan hantera det. Jag tror snarare att jag är ett föredöme för andra artister, de borde ställa lite mer krav än att bara skriva under ett avtal och säga ”tack så mycket jag är så glad att få vara med”, säger hon.

Dessutom menar hon att hon inte har något otalt med Warner efter det som hänt.

”En sådan låg nivå”

– Flera av mina absoluta bästa vänner jobbar där. Om Bert kallar det ”divafasoner” så skulle jag nog bara säga att det är ganska smart och jag i så fall står för mina divafasoner, säger hon.

Samtidigt ger hon inte mycket för vad Bert Karlsson säger.

– Ena dagen startar han ett rasseparti och andra dagen står han och gnäller på artister för att de har krav. Who cares? säger hon och anspelar på att Bert Karlsson var en av grundarna av Ny demokrati.

Bert Karlsson:

– Det är så dåligt att slänga ur sig sådana grejer, det visar bara vad hon är för en person. Det är en sådan låg nivå, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM